Ana sayfa Sosyal Medya Profesyonelliği ile parmak ısırtan Furkan Palalı, ününü dünyaya yayıyor

Profesyonelliği ile parmak ısırtan Furkan Palalı, ününü dünyaya yayıyor

tarafından ker_def

Profesyonelliği ile takdir gören isimlerden olan Furkan Palalı, Bir Zamanlar Çukurova dizisindeki Fikret karakteri için yaptığı ön hazırlıklar ile dikkatleri çekmişti. O döneme ait birçok bilgi edinen, karaktere girmek için özel çalışmalar yapan, kendisini Fikret gibi görerek bir dönem hayata bakarak role hazırlanan oyuncu, diziye başladığı zaman da sanki en başından bu yana hikayedeymiş gibi bir izlenim vermişti… Ünlü oyuncunun bu profesyonelliği de çok takdir edilmişti.

Donanımlı bir oyuncu olan, karakterin hissini verme konusunda son derece başarılı performanslar ortaya koyan Furkan Palalı’nın bu farkı da hayranları tarafından fark ediliyor. Ünlü oyuncunun sadece ülkemizde değil yurt dışında da geniş bir izleyici kitlesi bulunuyor.

Profesyonelliği ile parmak ısırtan Furkan Palalı, ününü dünyaya yayıyor 8

‘Bir Zamanlar Çukurova’ dizisinin Fikret’i Furkan Palalı, rol aldığı dizilerin farklı ülkelerde yayınlanmasıyla hem yurt içinde hem de yurt dışında hayran kitlesini arttırmaya devam ediyor. Sosyal medya üzerinden her fırsatta sevgilerini dile getiren Palalı’nın sevenleri, oyuncunun Adana’da kaldığı oteli hediye yağmuruna tutuyor.

Başarılı oyuncu da son olarak Şili’den gelen çiçekleri sosyal medya üzerinden paylaşarak Türkçe ve İspanyolca olarak teşekkür etti.

Profesyonelliği ile parmak ısırtan Furkan Palalı, ününü dünyaya yayıyor 9

Yer aldığı projelerde canlandırdığı karakterler ile milyonların gönlüne taht kuran ‘Bir Zamanlar Çukurova’ dizisinin Fikret’i Furkan Palalı, başarısı ve ünü ile sınırları aşıyor. Hem yurt içinde hem de yurt dışında büyük ilgi görmeye devam eden oyuncuya sevenleri sürpriz yapmaya devam ediyor.

Öyle ki oyuncunun kaldığı otele her gün farklı farklı ülkeden hediyeler geliyor. Başarılı oyuncu, son olarak Şili’den gelen çiçekleri sosyal medya üzerinden paylaşarak Türkçe ve İspanyolca olarak teşekkür etti.