Ana sayfa Sosyal Medya TRT1’in dizisinde hikayeyi mahvettiler, izleyiciler isyan ediyor!

TRT1’in dizisinde hikayeyi mahvettiler, izleyiciler isyan ediyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Çarşamba akşamları iki sezondur yayınlanmakta olan Benim Adım Melek dizisinin hayranları adeta isyan bayrağını açtı…Şimdiye kadar 61 bölüm yayınlanan ve 66. bölümde de final yapmasına karar verilen diziyle ilgili gelen şikayetler, hikayenin gidişatıyla ilgili…

Dizinin senaristlerine yönelik ciddi tepkiler bir süredir vardı. Ancak son yaşanan olaylar izleyicileri iyice deli etti. Sosyal medya platformlarında izleyiciler senaristler hakkında binlerce mesaj paylaşarak benzer eleştirileri yapıyor… Dizinin hikayesinin gidişatı kimseyi memnun etmedi…

Alpay katil oldu… Melek ile Halil’in düğünü zehir oldu. Defne ile Ömer aşkı yerini mutsuzluğa bıraktı. Tüm bunların yanında Funda’ya saldıran Kerem’in bebeğin ölümüne yol açtığı iddiası ortaya atıldı. Bu doğru mu, bilinmez. Ancak yeni bölümde öğrenebileceksiniz. Ancak senaristler hayal gücü noktasında sınır tanımıyor.

İşte 62. bölümde yaşanacak olan bu olaylar fragmanlarda yer aldı. Dizi hayranları ise bu fragmanlara bıraktıkları yorumlarda senaristlere yönelik ağır ifadelerle tepki gösteriyor.

Bir dizi hayranı, şöyle yazdı: “Söyleyecek laf bulamıyorum. Nasıl bu kadar mahvedebildiniz diziyi. Son az kaldı diye resmen saçmaladınız. Bravo senarist.”

Bir başka dizi hayranı ise “Ömer ile Defne’nin arasını nasıl bozarım diye çok mu düşündünüz? Bir Kerem eksikti, başına bela sarmadığınız. Son bölümleri bari mutlu izleyelim” diyerek yine senaristlere gönderme yaptı.

Henüz Kerem’in ne yapıp yapmadığı belli değil. Zaten bir fragmana bakarak hikayede böyle olduğunu söylemek yanlış. Ancak izleyici de bunun farkında. Sıkıntı hikayenin sonlarına doğru mutlu ve güzel sahneler bekleyen izleyicilerin yaşadığı büyük hayal kırıklığı.

Dizinin hikayesine yönelik senaristlere tepkilerini yüksek perdeden sergileyen izleyiciler, dizinin hikayenin bu haliyle berbat bir noktaya doğru ilerlediği görüşünü savunuyor.

İkra’nın ölmesi ve Kerem’in düştüğü durumu sorgulayan Benim Adım Melek hayranları, hikayenin bu noktaya geleceğini hiç tahmin etmemişti. Dizinin iyice tadının kaçtığını düşünen hayranlar, final kararına bile bu kadar yüksek perdeden eleştiride bulunmamıştı.

Nehir Erdoğan, Kutsi ve Mehmet Çevik gibi önemli isimlerin başrolünde yer aldığı Benim Adım Melek dizisinde 66. bölümde final yapılacak. Ancak finale kadar daha ne olaylar olacağını izleyici bile kestiremiyor.