Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Bir Zamanlar Çukurova dizisi reyting yükseltti, zirvede yer aldı!

Bir Zamanlar Çukurova dizisi reyting yükseltti, zirvede yer aldı!

tarafından ker_def

Yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği ‘Bir Zamanlar Çukurova’ ATV ekranında, 3. sezonunda ekrana damga vurmaya devam ediyor! ‘Bir Zamanlar Çukurova’ yayınlanan 95. bölümüyle zirveye yerleşerek Tüm Kişiler kategorisinin en çok izlenen yapımı oldu.

‘Bir Zamanlar Çukurova’nın yeni bölümü, tüm kişiler kategorisinde birincilik elde etti. Dizinin ABC1 grubunda da reytinglerini bir hayli yükselttiği görüldü.  Dizi aynı zamanda sosyal medyanın da en çok konuşanları arasındaydı. Bir Zamanlar Çukurova’nın 95.bölümünde #KaçınılmazGerçekler etiketi sosyal medyanın gündemindeydi.

Fikret ve Ümit arasındaki tartışma, Ümit’in merdivenlerden yuvarlanmasına sebep oldu! Üstelik, Fİkret onu öylece burakın gitti! Fikret’ten hemen önce eve Demir geldiği ve tartıştıklarını da evde çalışan da gördüğü için, Demir baş şüpheli haline geldi! Tam da, Sevda’nın tüm engelleme çabasına rağmen, Ümit ile arasında olanları Züleyha’ya anlatmak üzereyken, çiftliğe Jandarma geldi ve Demir’i tutuklayarak götürdü.

Mahkeme sırasında kurtulması için tek çare Ümit’in ifadesi idi. Ümit komadan çıktı ve ifadesi alınmak üzereyken bölüm sona erdi!

FEKELİ, FİKRET VE ÜMİT’İN PLANINI SUYA DÜŞÜRDÜ

Kızı, kendisini bir daha kaybetmemek için, Demir ve Züleyha’nın evliliğini bitirtmesi gerektiğini söyleyince Sevda ne yapacağını şaşırdı! Fekeli’ye Ümit’le ilgili tüm gerçekleri anlatıp yardım istedi. Ümit tam da Fikret ve Züleyha’nın beraber fotoğraflarını çekecekken Fekeli onu durdurdu. Fikret’le ilişkilerini, Demir’e kurdukları kumpasları bildiğini söyleyip, Ümit’i uzak durması konusunda uyardı. Olanlardan habersiz, Fikret ile buluşup konuşan Züleyha ise Demir’e gidip Fikret’le görüşmesini anlattı. Üstüne Şadi’nin bulduklarıyla, Fikret’in doğruları söylüyor olabileceğinden bahsetti. Demir, Züleyha’nın Fikret ile tek başına buluşmasına o kadar sinirlendi ki, onun anlattıkları ile ilgilenmedi bile!

ŞERMİN VE FÜSUN’UN MERAKI ÜMİT’İ KURTARDI

Fikret, Ümit’i bırakıp kimselere görünmeden evden çıktı gitti. Ancak o sırada “Ayla” sırrını ortaya çıkarmaya çalışan Şermin ve Füsun, Ümit’e gidip sormaya karar verdiler. Sevda ile bağlantısını anlamak için gittiler ama, yerde kanlar içinde buldukları Ümit’i hemen hastaneye kaldırarak hayatını kurtarmış oldular. Üstelik, hastanede Sevda’nı döktüğü gözyaşlarını görünce de ikisinin arasında bir bağlantı olduğundan emin oldular!

FEKELİ BİR KEZ DAHA EVLAT İLE SINANDI! BİR KEZ DAHA TERK EDİLDİ!

Fekeli, Fikret’in Züleyha ile buluşması ve Ümit ile kurdukları oyunun ardından ikisinden de hesap sordu. Fikret’e de bu savaştan vazgeçmiyorsa Çukurova’dan gitmesi gerektiğini söyledi.

Fikret, önce istemese de Müjgan da ısrar edince Almanya’ya gitmeye ikna oldu. Müjgan’ın Fekeli’den izinsiz gitmeye gönlü razı olmasa da Fikret’e karşı koyamadı ve Kerem Ali’yi de alarak, arkalarında bir mektup ile Çukurova’dan ayrıldılar. Fekeli ve Lütfiye bu kaçışı Müjgan’ın bıraktıkları mektupla öğrenince yıkıldılar. Fekeli ve Lütfiye mektubu bulunca yıkıldılar. Ancak, iki aşık Mersin’de Kerem Ali’nin pasaportunun çıkmasını beklerken, Müjgan Ümit’in komada olduğu haberini gazeteden öğrenince şok oldu. Hastaneyi aradığında da Fekeli’nin gözündeki şüphelinin Demir değil de Fikret olduğunu öğrenince Fikret’e haber vermeden otelden ayrıldı.

Bir Zamanlar Çukurova yeni bölümüyle Perşembe 20.00’DE ATV’de.