Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Çal Kapımı başlar başlamaz ayrılıklarla sarsıldı!

Sen Çal Kapımı başlar başlamaz ayrılıklarla sarsıldı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Başrollerini Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in paylaştığı Fox TV dizisi Sen Çal Kapımı ikinci sezonunun ilk bölümüyle dün akşam ekrana geldi. Ancak dizinin ikinci sezonu başlar başlamaz üç oyuncunun kadrodan ayrıldığı duyuruldu.

Dizinin Twitter’daki resmi hesabından yapılan açıklamada oyuncular Melisa Döngel, İlkyaz Arslan ve Çağrı Çıtanak’ın diziden ayrıldığı belirtildi. Yapılan paylaşımda “#SenÇalKapımı ailesi olarak Melisa Döngel, İlkyaz Arslan ve Çağrı Çıtanak’a emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Yolunuz açık olsun…” denildi.

21 yaşındaki Melisa Döngel, 2020’den bu yana yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisinde Ceren Başar karakterine hayat veriyordu. İlkyaz Arslan, Serkan Bolat’ın çalışkan asistanı Leyla, Çağrı Çıtanak da zengin ve şımarık Ferit Şimşek’i canlandırıyordu.

Üç oyuncunun da Sen Çal Kapımı dizisinden ayrılığı izleyicilerde üzüntü yarattı.

Sen Çal Kapımı başlar başlamaz ayrılıklarla sarsıldı! 37

Bu arada verilen yaklaşık iki aylık aranın ardından Sen Çal Kapımı dizisi dün akşam ikinci sezon ilk bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yeniden başlaması tüm dünyadan izleyicileri tarafından büyük bir heyecanla bekleniyordu. Dün akşam 40. bölümü yayınlanan dizinin 50. bölümde final yapacağı ise bir süre önce öğrenilmişti.

Sen Çal Kapımı başlar başlamaz ayrılıklarla sarsıldı! 38

Yeni sezonda Serkan’ın geçirdiği hastalık sonrası yolları ayrılan Eda ve Serkan, yıllar sonra yeniden karşılaşıyor. Birbirlerine duydukları aşk ilk günkü gibi taze olsa da, yıllar bazı şeyleri değiştirmiştir. Ve Eda’nın Serkan’dan sakladığı büyük bir sır vardır…

Dizinin ilk bölüm reytingleri de ortalama oranlarda geldi. Sen Çal Kapımı bıraktığından daha iyi reytingler alarak, yaz sezonunda iyi performans gösterebileceğini de göstermiş oldu.

Fox TV dizisi, dün akşam AB grubunda 4. ve ABC1’de ise 5. oldu. Sen Çal Kapımı’nın tüm kişilerde 7. olduğunu ve tüm kategorilerde de hatırı sayılır bir izleyiciyi ekrana çektiğini söyleyebiliriz.