Ana sayfa Dizi Haberleri Menajerimi Ara dizisinin final gerçeğinin perde arkası ortaya çıktı!

Menajerimi Ara dizisinin final gerçeğinin perde arkası ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazar akşamları izleyicilerle buluşan Menajerimi Ara dizisinin şimdiye kadar 44 bölümü yayınlandı. İlk açıklanan duruma göre dizi 47. bölümde final yapacaktı. Ancak gelen son bilgiler ve yapılan resmi açıklama 45. bölümün final olarak netleştiğini göstermişti.

Ancak dizinin hayranları 47. bölüme kadar devam etmesi yönünde Ay Yapım ve Star TV’ye baskı yapmaya başladı. Sosyal medyadan birçok mesaj paylaşıldı. Zaten dizinin hayranları özellikle twitter ortamında çok güçlüydü. Bu güçlerini bir araya getiren hayranlar, binlerce mesaj paylaşarak dizinin 47.bölüme kadar sürmesini istedi.

Ancak Star TV’den geri adım gelmedi. 44. bölüm de yayınlandı ve şimdi 11 Temmuz Pazar günü 45. yani final bölümünün ekrana gelmesi bekleniyor. Peki neden final erkene çekildi? İşte bu soru da akıllarda yer etmişti.

Gazeteci Birsen Altuntaş, tv100’deki haberinde bu konuyu detaylanırdı. Ay Yapım’ın bayram nedeniyle böyle bir karar aldığı ortaya çıktı. Planlama bayram tatiline göre yapıldı ve Menajerimi Ara dizisi de 47.bölümde değil 45. bölümde final yapacak şekilde revize edildi.

Eğer ekip böyle yapmasaydı bayram arası verilecekti. Ardından da iki bölüm için yine set toplanacaktı. Bunu yapmak yerine Ay Yapım, bayram öncesinde yani 11 Temmuz Pazar akşamı 45. bölümü yayınlayıp diziyi bitirmeyi daha uygun buldu.

Sosyal medyada dizi hayranlarının tüm çabalarına rağmen durumun değişme ihtimali görünmüyor.