Ana sayfa Dizi Haberleri Kefaret dizisinde herkesin korktuğu final kararı ortaya çıktı!

Kefaret dizisinde herkesin korktuğu final kararı ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında izleyicilerle buluşan Kefaret dizisinin akıbeti çok merak ediliyordu. Pazar akşamları büyük bir izleyici kitlesini ekrana taşıyan dizinin perşembe akşamlarına alınması sonrasında reytingleri hızlı bir şekilde düşmüştü.

Fox TV’nin attığı bu adımı eleştiren dizi hayranları gün değişikliğinin dizinin izlenme oranlarının düşmesine ve geleceğinin de belirsiz bir hale geldiğine yönelik eleştirilerini bir süredir sosyal medyada sürdürüyor. Tam da izleyicilerin eleştirdikleri gibi bir sonuç ortaya çıktı.

Perşembe akşamları son iki bölümü yayınlanan ve reytingleri de bir hayli düşen diziden final kararı geldi… Gazeteci Birsen Altuntaş bu kararı instagram hesabından duyurdu. Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur’un başrollerinde yer aldığı dizi bitiyor.

En son 33. bölümü yayınlanan Kefaret dizisi için 35.bölüm final olacak. Yani dizi 22 Temmuz Perşembe akşamı final yapacak. Bu durum dizi hayranlarını şoke etti. Birçok Kefaret hayranı böyle bir erken finali beklemiyordu.

25 Film imzalı dizi Zülfü Livaneli’nin kitabından Mahinur Ergun tarafından uyarlandı. Dizinin hikayesi ve kurgusu çok başarılı şekilde ilerledi. Bu şekilde ayakta kalmayı başaran Kefaret dizisinin ikinci sezonunun olmayacağı yaz döneminde ekranda olması ile anlaşılmıştı.

Şimdi ise dizinin final kararı çıktı ve Kefaret veda eden diziler kervanına ekleniyor. Gelen bilgiler dizinin 35. bölümde final yapmasının daha önceden de belli olduğu şeklinde ifade ediliyor. Ancak bu durum dizi hayranlarına duyurulmadığı için final kararı bir hayli üzücü oldu.

Kefaret dizisinin 12 Temmuz Perşembe günü yayınlanacak olan 34. bölümünden ilk fragman da paylaşıldı: