Ana sayfa Sosyal Medya Mine Tugay’dan Medcezir dizisiyle ilgili büyük itiraf!

Mine Tugay’dan Medcezir dizisiyle ilgili büyük itiraf!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir zamanların en sevilen dizilerinden biri olan, Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya’nın kariyerinde büyük bir sıçrama yapmasını sağlayan Medcezir dizisi yayınlandığı dönem özellikle genç izleyicilerin büyük ilgisini çekmişti. İlk bölümünün yayının üzerinden yaklaşık sekiz yıl sonra dizinin oyuncularından biri olan Mine Tugay’dan büyük bir itiraf geldi.

Star TV’de yayınlanan ve Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu tarafından Amerikan yapımı The O.C. Dizisinden uyarlanan dizide Çağatay Ulusoy İstanbul’un kenar mahallelerinden birinde büyüyen Yaman Koper’i, Serenay Sarıkaya da zengin bir ailenin kızı olan Mira Beylice’yi canlandırıyordu.

12 Haziran 2015’te yayınlanan 77. bölümüyle final yapan dizide Barış Falay, Mine Tugay, Taner Ölmez, Hazar Ergüçlü, Metin Akdülger, Şebnem Dönmez gibi birçok ünlü isim rol almıştı.

Mine Tugay'dan Medcezir dizisiyle ilgili büyük itiraf! 8

Medcezir’in üzerinden geçen yılların ardından, oyunculardan biri olan Mine Tugay’dan ilginç bir itiraf geldi. Mine Tugay dizide Barış Falay’ın eşi ve Taner Ölmez’in annesi Ender Serez’i canlandıran Mine Tugay, senaryo gereği hiç beklenmedik bir anda trafik kazası geçirerek hayatını kaybetmiş ve diziden ayrılmıştı.

Mine Tugay’ın itirafı da bu durumla ilgili oldu. Instagram hesabında hayranlarının sorularını yanıtlayan Tugay, bir hayranının “Medcezir’den neden erken ayrıldınız? Orijinal senaryoda öyle bir ölüm yok diye biliyorum” diye sorunca Mine Tugay da büyük açıklamayı yaptı.

Mine Tugay'dan Medcezir dizisiyle ilgili büyük itiraf! 9

Tugay hayranının sorusunu şöyle yanıtladı: “Ben ayrılmadım. Final yemeğinde bir şekilde duydum karakterin öldürüleceğini. Bütün yaz da bununla ilgili bilgi verilmedi bana. Kötü tecrübeler…”

Mine Tugay verdiği bu yanıtla diziden ayrılış şekli konusunda yapımcı şirkete ve dizi ekibine kırgınlığını dile getirmiş oldu.