Ana sayfa Dizi Haberleri TRT1’in Dünya Hali dizisi reytinglerde nasıl başladı?

TRT1’in Dünya Hali dizisi reytinglerde nasıl başladı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çarşamba akşamları artık TRT1 ekranıda absürt komedi dizisi Dünya Hali’ni izleyeceksiniz. İlk bölümü 28 Temmuz akşamı yayınlanan dizinin başrollerinde Pelin Abay ile Caner Şahin yer alıyor… Dizinin ilk bölümü sosyal medyada büyük ilgi gördü. Peki reytingler nasıl geldi?

Çarşamba akşamları ekranda 3 dizi yer aldı. Dünya Hali’nin yanı sıra Sen Çal Kapımı ve Cam Tavanlar dizileri arasında bir yarış yaşandı. Dünya Hali isimli dizinin ilk bölümü ortalamanın altında reytingler elde etti. Sıralama bakımında dizinin iyi bir konumda olması kimseyi şaşırtmasın.

Yeni absürt komedi dizisinin reytingleri final kararı alındığı belirtilen Cam Tavanlar’dan çok daha iyi. Ancak Sen Çal Kapımı dizisinden bir hayli düşük… Dünya Hali dizisi AB’de günü 4. olarak tamamlarken, tüm kişiler ve ABC1 gruplarında ise 6.sırada yer aldı.

Cam Tavanlar dizisinin 8. bölümde final olması bekleniyordu ama yeni bölüm ismiyle fragman yayınlanınca finalin ileri bir tarihi alınmış olma ihtimali belirdi… Dizi AB grubunda onuncu olurken, tüm kişiler ve ABC1’de ise on altıncı sırada yer aldı.

Sen Çal Kapımı dizisi ise ikinci sezonunda da izleyicileri etkilemeye devam ediyor. Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisinin başrolünde yer aldığı dizi yaz döneminin azalan izleyici sayısına rağmen, ortalamaya yaklaşan reytingler alabiliyor. Dün akşam 46.bölümü yayınlanan ve 52. bölümde final yapacak olan Sen Çal Kapımı, tüm kişilerde ikinci oldu. ABC1’de günü üçüncü bitiren romantik komedi dizisi, AB’de ise altıncı oldu.