Ana sayfa Dizi Haberleri Benim Adım Melek’ten sonra Nehir Erdoğan yeni rotasını çizdi!

Benim Adım Melek’ten sonra Nehir Erdoğan yeni rotasını çizdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – TRT1 ekranında geçtiğimiz sezon final yaparak izleyicilerine veda eden Benim Adım Melek, güçlü bir dram yapımı olarak ekranda 66 bölüm yer almayı başardı. Kutsi ile Nehir Erdoğan ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin çekimleri Gaziantep’te yapıldı.

Dizinin ardından oyuncuların ne yapacakları merak ediliyordu. Bir süredir dinlenmekte olan Nehir Erdoğan yeni rotasını çizdi.Ancak bu sefer bir dizi değil de bir sinema filminde karar kıldı. Ünlü oyuncu, yakında yeniden sete çıkacak.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Nehir Erdoğan, Atalay Taşdiken’in yeni sinema filmi için anlaştı. Gitme isimli yeni sinema filmini hazırlayan Taşdiken, Dolunay Soysert ve Celile Toyon ile de anlaşma yaptı.

Benim Adım Melek'ten sonra Nehir Erdoğan yeni rotasını çizdi! 8

Bir süredir tatilde olan ve tatil pozlarıyla da instagram hesabından takipçileri ile etkileşim halinde kalan Nehir Erdoğan, ilginç pozları ile de dikkatleri çekti.

Oyuncunun tatilde çok neşeli anlar yaşadığı fotoğraflara yansıdı. Hayranları ise Nehir Erdoğan’ın yoğun ve dram dolu bir dizi temposundan sonra bu hallerini görmekten son derece memnun olduklarını belirten yorumlar yaptı.

Benim Adım Melek'ten sonra Nehir Erdoğan yeni rotasını çizdi! 9

Nehir Erdoğan hayranları Gitme isimli sinema filmindeki karakterini de şimdiden merak etmeye başladı.