Ana sayfa Sosyal Medya Gülmekten sahneyi çekemediler! Baht Oyunu’ndan içleri ısıtan kamera arkası görüntüsü!

Gülmekten sahneyi çekemediler! Baht Oyunu’ndan içleri ısıtan kamera arkası görüntüsü!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’de yayınlanan Baht Oyunu, bu yazın en başarılı dizilerinden biri oldu. Başrollerinde Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz’ın yer aldığı Baht Oyunu her ne kadar ilk bölümlerin reytinglerinde, aynı gece yayınlanan rakibi Ada Masalı’nın gerisinde kalsa da kısa sürede toparlandı ve liderliği ele geçirdi.

Dizinin başarısında Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz’ın başarılı bir çift olması ve özellikle Baysel’in performansının payı büyük. Arkasına sağlam bir rüzgar alan Baht Oyunu, başarısını sürdürüyor.

Baht Oyunu’nda, ilk aşkı ve inancı arasında kalan Ada ile patronu Bora’nın hikayesi anlatılıyor. Baysel’in şaşkın ve sakar Ada’yı canlandırırken sergilediği performans izleyicinin dikkatinden kaçmıyor.

Baht Oyunu dizisinin bir kamera arkası görüntüsü sosyal medyaya düştü. Bu kamera arkası görüntüsünde aslında dizinin başarısının sırrı da açık bir şekilde görebiliyor. Öyle ki Şaşmaz ve Baysel son derece gergin olması gereken sahneyi gülmekten çekemiyor. Gerçek hayatta da son derece eğlenceli geçen setteki oyuncuların samimiyeti izleyiciye de yansıyor.

Bu arada dizi sadece reytinglerde değil sosyal medyada da çok başarılı. Baht Oyunu’nun YouTube’daki kanalı 1 milyon aboneye yaklaşırken videoları da izlenme rekorları kırıyor.

Baht Oyunu’nun sosyal medyadaki başarısında fandomlarının payı çok büyük. Her bölümden sonra sosyal medyayı paylaşım yağmuruna tutan fandomlar, dizilerini en üst sırada tutmakta bir hayli kararlı.