Ana sayfa Dizi Fragmanları Aşk Mantık İntikam’ın 37 saniyelik fragmanıyla verilen mesaj herkesi şoke etti!

Aşk Mantık İntikam’ın 37 saniyelik fragmanıyla verilen mesaj herkesi şoke etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin sevilen dizisi Aşk Mantık İntikam, hayranlarının sayısını her geçen hafta yükseltiyor… Dizinin reytingleri çok iyi gidiyor ve Eylül ayı itibari ile başlayacak olan kış döneminde de ekranda yer alması bekleniyor.

Burcu Özberk ile İlhan Şen ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin şimdiye kadar 9 bölümü yayınlandı. Başarının altında hem iyi bir hikaye hem de etkileyici oyunculuk performansları bulunuyor.

Sosyal medya platformlarında da Aşk Mantık İntikam dizisinin çok güçlü olduğunu görebilirsiniz. Etkileşimi çok yüksek olan dizi hakkında binlerce yorum paylaşılıyor. Dizinin 10. bölümünü de heyecanla bekleniyor. Aşk Mantık İntikam 10. bölümden 2. fragman yayınlandı. Youtube’daki etkileşim çok dikkat çekti.

Dizinin yeni bölüm fragmanı sadece 37 saniye… Ancak bu kadar kısa görüntüler bile 2.6 milyon görüntülenme elde etti. Yayınlandığı andan itibaren çok ilgi gören fragman daha 24 saat dolmadan 3 milyona yaklaşan görüntülenme elde edince dikkat çekti.

Youtube trend videolar listesine de giren fragmana binlerce yorum bırakıldı. Fragmana bu kadar yüksek ilgi gösterilmesinin altında Ozan’ın Çağla’ya evlenme teklifi yapması yatıyor.

Tabii ki dizide Burcu Özberk’in canlandırdığı Esra karakter ile Melisa Döngel’in hayat verdiği Çağla, Ozan’ı elde etmek için yarış yapıyor.

İlhan Şen’in başarıyla hayat verdiği Ozan’ın bu teklifi dizi hayranlarını da bir hayli şaşırttı! Yapılan yorumlarda Ozan’ın bu yaptığına anlam veremeyen izleyiciler, yeni bölümün çok heyecanlı olacağını belirten ifadeler kullandı.