Ana sayfa Dizi Haberleri Barbaroslar dizisinde gelişmeler var! Dizinin tam adı nihayet açıklandı!

Barbaroslar dizisinde gelişmeler var! Dizinin tam adı nihayet açıklandı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT 1’in dev bütçeli yeni tarihi dizisi Barbaroslar hızla ilerliyor. Çok yakında ekranlarda olması beklenen Barbaroslar’ın çekimleri devam ederken dizinin ne ismi nihayet açıklandı!

Barbaros Hayrettin Paşa ve kardeşlerinin hayatını anlatacak dizinin çekimleri uzun süre önce başlamıştı. Engin Altan Düzyatan ve Ulaş Tuna Astepe’nin başrolünde yer aldığı proje için uzun bir süredir hazırlık yapılıyordu.

Barbaroslar’ın hazırlıkları tam gaz devam ederken yapım şirketi Es Film ve TRT yeni dizinin tam adını en sonunda açıkladı. Barbaroslar dizisinin yeni adı Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı oldu.

TRT 1 ve yapım şirketi bugüne kadar yaptığı tanıtımlarda dizinin adını bir türlü tam olarak vermiyordu. Yeni diziyle ilgili yayınlanan bültenlerde dizinin adı hep “TRT 1’in dev projesi” olarak geçiyordu. Böylece dizinin adı da net olarak belli oldu.

Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı isimli dizide Engin Altan Düzyatan ve Ulaş Tuna Astepe’nin yanı sıra Yetkin Dikinciler, Caner Topçu, İsmail Filiz, Pelin Akil, Yiğit Özşener, Batuhan Bayar, Gülcan Arslan, Melis Babadağ ve Miraç Sözer yer alıyor.

Midilli’den çıkan dört kardeşin, tehlikelere göğüs gererek yükselmelerini ve denizlerin fatihi olmalarını konu alan dizi; Sipahi Yakup Ağa’nın dört oğlu olan İshak, Oruç, Hızır ve İlyas’ın, Barbaros kardeşlere dönüşme serüvenini anlatacak.

Payitaht Abdülhamid dizisinin yönetmeni Doğan Ümit Karaca’nın yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin açık deniz sahneleri Marmaris ve Antalya’da gerçekleştiriliyor.

Yayın tarihi belli olmayan Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisinin çarşamba ya da cuma akşamı yayınlanması bekleniyor.