Ana sayfa Sosyal Medya Son Yaz dizi hayranlarından ikinci sezon öncesi ilk uyarı geldi!

Son Yaz dizi hayranlarından ikinci sezon öncesi ilk uyarı geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV dizisi öyle etkileyici ki, daha önce hiç bir hikayeye bu kadar bağlanmamıştık! İşte bu ve benzeri yorumları sosyal medyada çok görebilirsiniz. Son Yaz hayranları ikinci sezonu büyük bir heyecan ile bekliyor. Ancak birçok izleyici de reytingler konusunda dikkat çeken mesajlar paylaşıyor. Dizinin ikinci sezonda hak ettiği reytingleri alması ve yoluna sorunsuz devam etmesini isteyen hayanlar, şimdiden uyarılara başladı.

İlk sezonda Alperen Duymaz ve Ali Atay ikilisi muhteşem bir oyunculuk resitali sergiledi. Funda Eryiğit ile Hafsanur Sancaktutan’ın da katkısı ile Fox TV’nin iddialı dizisi iyi sonuçlar aldı. Reytingleri ortalamanın üzerinde gelen diziye izleyiciler çok bağlandı. Canan karakteri yeni sezonda olmayacak ama Birce Akalay, Sare karakteri ile yerini dolduracaktır.

Son Yaz dizi hayranlarından ikinci sezon öncesi ilk uyarı geldi! 28

Onur Bay, Yaprak Medine gibi iki genç isim de dizinin kadrosuna katıldı. Ayrıca Akıncı’dan ayrılan Yılmaz Bayraktar da yeni sezonda dizinin mafya tarafında yer alacak. Son Yaz’ın ikinci sezonunun başlama tarihi henüz belli değil. Ancak yayınlanan fragmanlar yeni sezon için izleyicilerin çok beklemeyeceğini gösteriyor.

Sosyal medyada dizi hakkında birçok olumlu yorum görebilirsiniz. Bir dizi hayranı diyor ki, “Daha önce hiçbir diziye bu kadar bağlanmamıştım.” Gerçekten de böyle milyonlarca dizi izleyicisi Son Yaz’ın yeni dönemini heyecanla bekliyor.

İkinci sezon çekimleri İstanbul ve bir kısmı da Rize’de yapılacak. Yani dizide İzmir dönemi çoktan kapandı.

Son yaz dizisinin fragmanlarında karanlığa doğru giden bir yol teması var ki, izleyiciler kötü olayların üst üste geleceğini düşünüyor.

Kimi dizi hayranları ise Son Yaz’a bu sezon büyük destek verilmesi gerektiğini belirten yorumlar yapıyor. Geçen sezon ortalamanın üzerinde reytingler alsa da Son Yaz en çok izlenen diziler arasında değildi.

Yeni dönemde belki bu durum değişebilir. İzleyiciler şimdiden sosyal medyadan hayranları ekran başına davet ediyor. Yakında Fox TV ekranında yayınlanacak olan ikinci sezonun cumartesi akşamları izleyicilerle buluşması bekleniyor. Zira yaz döneminde iyi çıkış yapan Aşk Mantık İntikam’ın gün değiştirmeyeceği ortaya çıktı.

Bir dizi hayranı destek mesajında şöyle yazdı: “Artık ikinci sezon şu güzelim diziye sahip çıkıp, değer verin, daha çok reklamını yapın. İlk sezon biz izleyenler daha çok üstüne düştük dizinin. Twitter’da gündeme getirdik. Sürekli paylaşım yapan bir oyuncu grubumuz da yok zaten. Bizim o kadar reklam çabamıza daha çok destek olun lütfen. hem siz kazanın hem dizimiz kazansın….”