Ana sayfa Dizi Haberleri Çağatay Ulusoy’un rol alacağı söylenen Orhan Pamuk’un eseri Masumiyet Müzesi dizi olacak mı?

Çağatay Ulusoy’un rol alacağı söylenen Orhan Pamuk’un eseri Masumiyet Müzesi dizi olacak mı?

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Nobel Edebiyat Ödüllü Türk yazar Orhan Pamuk’un yayınlandığında büyük olay yaratan eseri Masumiyet Müzesi’nin dizi olacağı haberi yaklaşık dört yıl önce ortaya atılmıştı. Diziyle ilgili o günden bu yana hiçbir haber paylaşılmamıştı. Çağatay Ulusoy’un oyuncu kadrosunda adının geçtiği diziyle ilgili yeni bir gelişme paylaşıldı.

Orhan Pamuk, Masumiyet Müzesi’ni 2008 yılında okurlarının karşısına çıkardı. Kitap, iddialı konusuyla yayınlandığı dönem büyük ses getirmişti. Hatta Orhan Pamuk, kitabın bir de müzesini hayata geçirmişti.

2020 yılında Masumiyet Müzesi romanının Amazon için bir dizi haline getirileceği ortaya atıldı. İddiaya göre dizide başrolü Çağatay Ulusoy oynayacaktı. Dizinin OGM Pictures tarafından çekileceği belirtilmişti.

Çağatay Ulusoy'un rol alacağı söylenen Orhan Pamuk'un eseri Masumiyet Müzesi dizi olacak mı? 23

Ancak üzerinden bir yıl geçmesine rağmen diziyle ilgili herhangi bir gelişme olmadı. Bu da dizinin ertelendiği veya iptal edildiği yorumlarına sebep oldu. Birkaç gün önce ise yeni bir gelişme paylaşıldı.

Buna göre Orhan Pamuk ve yapım şirketi bir kez daha anlaşma için masaya oturdu. Yapım şirketi Orhan Pamuk’u, romanın diziye çekilmesi için ikna etmeye çalışıyor.

Masumiyet Müzesi’nin konusu şöyle:

“1975’te bir bahar günü başlayıp günümüze kadar gelen, İstanbullu zengin çocuğu Kemal ile uzak ve yoksul akrabası Füsun’un hikâyesi: Hızı, hareketi, olaylarının ve kahramanlarının zenginliği, mizah duygusu ve insan ruhunun derinliklerindeki fırtınaları hissettirme gücüyle, ‘Masumiyet Müzesi’ elinizden bırakamayacağınız ve yeniden okuyacağınız kitaplardan biri olacak. Masumiyet Müzesi’ni okurken yalnız aşk hakkında değil, evlilik, arkadaşlık, cinsellik, tutku, aile ve mutluluk hakkındaki bütün düşüncelerinizin derinden etkilendiğini ve kitabın rengârenk dünyasından hiç ayrılmak istemediğinizi göreceksiniz.”