Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Cem Belevi flört ederken şeytan tüyüne güvendiğini söyledi!

Cem Belevi flört ederken şeytan tüyüne güvendiğini söyledi!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Şarkıcı, söz yazarı ve oyuncu Cem Belevi, ilk oyunculuk deneyimini, 2015 yılında yayınlanan ‘İnadına Aşk’ dizisinde canlandırdığı ‘Deniz Aras’ karakteriyle  gerçekleştirdi. Ardından ‘Rengarenk’ ve ‘Kalk Gidelim’ dizilerinde rol alan oyuncu en son Star TV’nin ‘ Menajerimi Ara’  dizisinin ünlü konuk oyuncuları arasında yer aldı.

Cem Belevi, aslında ekonomist olacaktı, Londra’da bunun için okundu, Cambridge’de bunun için İngilizce eğitimi aldı ama sırf müzik için her şeyi bırakıp Türkiye’ye döndü. Söz yazıyor, besteliyor, söylüyor; üstüne bir de oyunculuğu var. Hürriyet Gazetesi’nden Savaş Özbey’in sorularını yanıtlayan Cem Belevi röportajda samimi açıklamalarda bulundu.

Cem Belevi flört ederken şeytan tüyüne güvendiğini söyledi! 9

Gitar ve piyano çalan oyuncu, ‘Hangisi daha sensin?’ sorusuna; “Keşke gücüm olsa da piyanoyu her yere taşıyabilsem. Her yerde benimle olduğu için gitar diyorum. Hatta bagajımda her zaman bir ‘acil durum gitarı’  bulunur” yanıtını verdi. İkizler burcu erkeği olan oyuncuyu burcunun en çok, hızlı karar verip, o karara doğru giderken insanların ona  yetişememesi özelliği zorluyor.

Cem Belevi flört ederken şeytan tüyüne güvendiğini söyledi! 10

Ressam anne ile piyanist babanın oğlu olan Cem Belevi kendisini babasına daha çok benzeterek, “Çöp adam bile çizemediğime göre babama benzediğim aşikâr. Kesin, babama daha çok çektim” dedi. ‘Her aşkın kötü bitmesi bile aşkı yaşamamaktan iyi ‘ açıklamasını yapan romantik oyuncu yılın dört mevsimi de romantizmi yaşayacağını söyleyerek, “Flört ederken şeytan tüyüme güvenirim” ifadelerini kullandı.

Cem Belevi flört ederken şeytan tüyüne güvendiğini söyledi! 11

Cem Belevi, ‘Aşkta alıcı kuş musun, çantada keklik mi?’ sorusunu ise  “Alıcı kuş görünümlü kekliğim” şeklinde yanıtladı. Peki Cem Belevi hangisini tercih ediyor, tek başına ağlamak mı, birinin yanında ağlamak mı?’ İşte oyuncunun bu soruya cevabı; “Omzunda ağlayacak kadar güvendiğim biri olana kadar tek başıma ağlamak…”