Ana sayfa Sosyal Medya Barbaroslar dizisinin kadrosunda iki ünlü sanatçının oğlu da var!

Barbaroslar dizisinin kadrosunda iki ünlü sanatçının oğlu da var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı isimli TRT1 dizisi, 16 Eylül Perşembe günü saat 20.00’da başlıyor. ES Film tarafından aylardır yapılan hazırlıklar sonrasında ortaya müthiş bir dizi çıktı.

Engin Altan Düzyatan ile Ulaş Tuna Astepe’nin başrollerinde yer aldığı dizinin başlamasına az kaldı ve izleyiciler de oldukça heyecanlı. Aynı şekilde büyük heyecan yaşayan iki ünlü sanatçı da bulunuyor. Orhan Gencebay ile İzzet Altunmeşe’nin oğulları TRT1 dizisinde yan rollerde yer alacak.

İki usta sanatçı için de gurur dolu bir gelişme oldu… Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre Ali Murat Altunmeşe ile Gökhan Gencebay, dizi oyuncusu olarak izleyicilerin karşısına çıkacak.

Birçok önemli ismin arasında küçük rollerde yer alacak olan iki genç oyuncunun performansları merak konusu oldu.

Bülbül karakterinde Gökhan Gencebay’ı izleyeceksiniz. Golem karakterini ise Ali Murat Altunmeşe canlandıracak. 16 Eylül Perşembe günü iki ünlü sanatçının oğulları için önemli bir sınav günü olacak.

Dizinin kadrosunda yer alan önemli isimler şu şekilde sıralanıyor: Engin Altan Düzyatan, Ulaş Tuna Astepe, Yiğit Özşener, Yetkin Dikinciler, Pelin Akil Altan, Melis Babadağ, İsmail Filiz, Gülcan Arslan, Devrim Evin, Caner Topçu ve Bahadır Yenişehirlioğlu…