Ana sayfa Sosyal Medya Barış Arduç ve Fahriye Evcen’i buluşturan Alparslan dizisine bir usta isim daha katıldı!

Barış Arduç ve Fahriye Evcen’i buluşturan Alparslan dizisine bir usta isim daha katıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1968 Ankara doğumlu olan ünlü oyuncu Toprak Sergen, uzun bir aradan sonra yeniden dizi setlerine dönüş yapıyor. Devlet Tiyatroları’nda görev yapan, sinema ve dizi dünyasına önemli hizmetleri olan Toprak Sergen, bir süredir ekranlarda yer almıyordu.

1994 yılından bu yana birçok projede ismini duyuran Toprak Sergen, aldığı ödüllerle de biliniyor. Bizim Aile dizisiyle birlikte televizyona adım atan Toprak Sergen, çeşitli dizilerde de rol aldı. Uzun bir süredir sinema filmlerinde görmeye alıştığımız oyuncu, yeniden dizi setlerine dönüş yapacak.

TRT1 ekranlarında yeni sezonun iddialı yapımlarından olan Alparslan dizisinde Bizans komutanı karakterinde usta oyuncuyu da izleyebileceksiniz. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Toprak Sergen, dizinin yeni hikayesinde Kekavmenos isimli karakteri canlandıracak.

Barış Arduç ve Fahriye Evcen'i buluşturan Alparslan dizisine bir usta isim daha katıldı! 7

Fahreyi Evcen, Barış Arduç gibi iki iddialı başrol oyuncusunu bir araya getiren Alparslan dizisine transferler bitmek bilmiyor. Toprak Sergen’in yanı sıra geçen sezon Benim Adım Melek dizisinde iyi bir çıkış yapan Rabia Soytürk’ün de diziye katıldığı ortaya çıktı.