Ana sayfa Dizi Haberleri Üzücü bir haber daha! Bir final kararı da Show TV’den!

Üzücü bir haber daha! Bir final kararı da Show TV’den!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni sezona çok hızlı başlayan yeni dizilerde yaprak dökümü bir bir devam ediyor. Reytinglerde kötü başlangıç yapan diziler birkaç bölüm sonra final yapıyor. ATV’de İçimizden Biri, Kanal D’de Baht Oyunu, Fox TV’de Son Yaz’dan sonra bir final kararı da Show TV’den geldi.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre bu kış sezonunda Show TV’de başlayan ve Süreç Film tarafından çekilen İçimizden Biri dizisinin final yapmasına karar verildi. Salı akşamları yayınlanan dizi başarılı bir çıkış yapamamıştı. Şu ana kadar dört bölümü yayınlanan dizinin bütün bölümleri düşük reyting almıştı.

Reytinglerin gidişatı dizinin durumunu da belirlediğinden final kararı çok da şaşırtıcı olmadı. Önümüzdeki salı akşamı beşinci bölümü yayınlanacak olan dizi altıncı bölümüyle ekranlara veda edecek.

Ersoy Güler’in yazıp yönettiği dizinin başrolünü Özge Yağız ve Bora Akkaş paylaşıyor. Dizide ayrıca Mustafa Avkıran, Renan Bilek, Asuman Dabak ve Derya Alabora gibi usta isimler de rol alıyor.

Başladığında yıllar önce yayınlanan fenomen dizi Yabancı Damat’a benzetilen İçimizden Biri için gün değişikliği yapılmıştı. Pazar akşamları üç bölümü yayınlanan dizi iyi reyting alamayınca salı akşamlarına kaydırılmıştı. Ancak bu karar da dizinin reytinglerini yükseltmeyince Show TV final kararı verdi.

İçimizden Biri, 19 Ekim Salı akşamı yayınlanacak altıncı bölümüyle ekranlara veda edecek.