Ana sayfa Sosyal Medya Ünlü oyuncu Bergüzar Korel sosyal medyadan dert yandı! ‘Aşırı beceriksiz ve üşengecim!’

Ünlü oyuncu Bergüzar Korel sosyal medyadan dert yandı! ‘Aşırı beceriksiz ve üşengecim!’

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Bergüzar Korel bir süredir ekranlardan uzak. Kendisi gibi oyuncu Halit Ergenç ile mutlu bir evliliği olan Korel, üçüncü çocuğuna hamile.

Ali ve Han adında iki oğlu bulunan çift, üçüncü çocuklarının kız olacağını ve ismini de ‘Leyla’ koyacaklarını açıklamıştı. En son televizyon ekranlarına ‘Vatanım Sensin’ dizisi ile gelen Bergüzar Korel hamileliğinin son zamanlarında. Oyuncu, kısa bir süre sonra kızını kucağına alacak.

Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla sık sık hayranlarını ve ekranları özlediğini dile getiren Korel, bu süreçte sevenleri ile sosyal medyadan hasret gideriyor.

Instagramda 1.9 milyon takipçisi bulunan oyuncu sosyal medyayı aktif olarak kullanıyor. Korel, son paylaşımında,  ‘Aşırı beceriksiz ve üşengecim’ diyerek hayranlarına dert yandı. Aşağıda ki fotoğrafını paylaşan ünlü oyuncu paylaşımına şunları yazdı;

Ünlü oyuncu Bergüzar Korel sosyal medyadan dert yandı! 'Aşırı beceriksiz ve üşengecim!' 7

“Hala hastane çantası hazırlamamış. Çocukların dolabını yerleştirmemiş. Ama bu sabah daha yüzünü yıkamadan 6:30 da uyanıp banyo dolabını düzenlemeye kalkan bir anne bırakalım şuraya. Onu da beceremedim.Her şeyi bi atasım geldi gene konsantre olamıyorum. Aşırı beceriksiz ve üşengecim.İki adımda nefes nefese kalıyor her şeyi erteliyorum. En büyük motivasyonum yemek. Damar yolu açsanız karbonhidrat fırlar öyle söyleyeyim. Normal hayatımda ne yapıyorsam tersini yapıyorum.Umurumda mı? Sıfır. Teşekkürler.”