Ana sayfa Sosyal Medya ‘Yasak Elma’nın reyting başarısı ‘Eda Ece’yi harekete geçirdi!..

‘Yasak Elma’nın reyting başarısı ‘Eda Ece’yi harekete geçirdi!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin entrikalarıyla meşhur ‘Yasak Elma’ dizisi izleyici tarafından çok seviliyor. İlk 4 sezonu başarılı geçen dizi 5. sezonuyla ekranlara hızlı bir dönüş yaptı.

Geçtiğimiz sezon ‘Şahika’ karakterine hayat veren Nesrin Cavadzade ile ‘Hasan Ali Kuyucu’ karakterini canlandıran Erdal Özyağcılar’ın ayrılmasıyla, ‘dizi  acaba kan kaybedecek mi? soruları gündemdeydi.

5. sezonda diziye aralarında Biran Damla Yılmaz ve Murat Aygen’inde bulunduğu ünlü isimler katıldı.Beşinci sezona ortalama reytingler ile başlayan dizi geçtiğimiz pazartesi yayınlanan bölümüyle AB ve ABC kategorilerde birinci olarak büyük bir başarıya imza attı.

Dizi başladığı günden itibaren ‘Yıldız’ karakteriyle kemik kadroda yer alan Eda Ece de dizinin başarısını sosyal medya paylaşımıyla kutladı. Eda Ece, rol arkadaşı ve aynı zamanda yakın arkadaşı Şevval Sam ile birlikte instagram hesabından fotoğrafını paylaşarak, “Birinci olduk Endo! Sadık izleyicilerimize sonsuz teşekkür ve bir sürü kalp” yazdı.

'Yasak Elma'nın reyting başarısı 'Eda Ece'yi harekete geçirdi!.. 7

‘Yasak Elma’ dizisi Fox TV ekranlarında pazartesi akşamları güçlü konumuna geri dönmeye başladı ancak entrikalarıyla izleyicide alışkanlık yaratan dizinin, ‘Alparslan’ ve ‘Üç Kuruş’ isimli yeni diziler başlayınca nasıl sonuçlar alacağı da merakla bekleniyor.