Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Ekin Koç’un Üç Kuruş dizisindeki rolünün detayları ortaya çıktı!

Ekin Koç’un Üç Kuruş dizisindeki rolünün detayları ortaya çıktı!

tarafından ker_def

Uraz Kaygılaroğlu ile Ekin Koç’u bir araya getiren Ay Yapım imzalı ‘Üç Kuruş’un başlamasına az bir süre kaldı. Pazartesi akşamları Show TV’nin reyting beklediği projenin çekimleri devam ediyor.

Renkli bir roman mahallesi olan Çıngıraklı’nın koruyucusu konumundaki mafya lideri Kartal ile Organize Büro’nun gözü kara komiseri Efe’nin kovalamaca oyununun bir cinayet vakasıyla ters yüz olması dizinin konusunu oluşturuyor.

Geniş bir oyuncu kadrosu bulunan ‘Üç Kuruş’un çekimleri tüm hızıyla devam ediyor. Son dönemde başarılarıyla adlarından sıkça söz ettiren dizinin oyuncuları Uraz Kaygılaroğlu ile Ekin Koç da kariyerleri için çok önemli bir yolculuğa çıktı.

Geçen sezon Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde Ahmet Sencer karakterini canlandıran Ekin Koç, yeni dönemde çok farklı bir karakter ile izleyicileri şaşırtacak.

Dizinin toplumsal konularda sorgulamalar yapacağını belirten Ekin Koç, şu ifadeleri kullandı: “Üç Kuruş, hem bizim toplum içindeki yerimizi, rolümüzü ve statümüzü hem de başkalarıyla bu perspektiften kurduğumuz “ast-üst”, “biz-ötekiler” gibi ilişkileri sorgulatıyor.”

Komiser Efe karakteri hakkında da bilgi veren ünlü oyuncu, “Benim canlandırdığım Efe komiser, hayata ve insanlara dair yarattığı kalıplar üzerinden -çoğumuzun yaptığı gibi- sonuca varmayı benimsemiş, idealist, derdi olan bir karakter. Hikaye boyunca girdiği serüvenle insanlara, hayata ve kendi geçmişine karşı bakışının nasıl bir değişim geçireceğini seyredeceğiz” diye konuştu.