Ana sayfa Sinema Melisa Şenolsun yeni filmiyle çok yakında Netflix’te!

Melisa Şenolsun yeni filmiyle çok yakında Netflix’te!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Atiye dizisiyle kariyerindeki en büyük sıçramayı yapan, şu aralar Masumlar Apartmanı dizisiyle izlediğimiz Melisa Şenolsun, çok yakında yeni filmiyle Netflix’te olacak. Kimya isimli film yakında izleyicilerin karşısına çıkacak.

Küçük Tatlı Yalancılar dizisinde canlandırdığı Hande karakteriyle dizi dünyasına adım atan 25 yaşındaki oyuncu bugünlerde TRT 1 dizisi Masumlar Apartmanı’nda hayat verdiği Rüya karakteriyle karşımıza çıkıyor. Netflix’te yayınlanan Atiye dizisinde canlandırdığı Cansu karakteriyle oyunculuktaki yeteneğini ortaya çıkaran Şenolsun şimdi de bir filmle karşımıza çıkıyor.

Melisa Şenolsun yeni filmiyle çok yakında Netflix'te! 10

Melisa Şenolsun’un başrolünde yer aldığı Kimya, ilk uzun metrajlı filmi Ben Bir Denizim ile adını duyuran Umut Evirgen’in hem yönetmenliğini hem senaristliğini üstlendiği ikinci projesi. Evirgen aynı zamanda Melisa Şenolsun’un sevgilisi.

Kimya, 37’nci Varşova Film Festivali’nde dünya prömiyerini gerçekleştirdi. Competition 1 – 2 bölümünde yarışan filmin gösterimine Şenolsun, Umut Evirgen ile birlikte katıldı. Film büyük beğeni topladı.

Melisa Şenolsun yeni filmiyle çok yakında Netflix'te! 11

Birçok ünlü ismin oynadığı filmde Melisa Şenolsun’un yanı sıra Levent Üzümcü, Belçim Bilgin, Bora Akkaş, Necip Memili, Esra Ruşan ve Celil Nalçakan gibi önemli oyuncular da yer alıyor.

Fiziksel olarak iç içe geçmiş mekanlarda bulunan iki yalnız insanın kesişen gecesinin hikayesinin anlatıldığı Kimya’da 50’li yaşlardaki beyaz yakalı bir adam ve 20’li yaşlardaki bir kızın beraber geçirdikleri saatler boyunca sınırlarını aşmadan ve rahatsız olmadan birbirlerine yalnızlıklarını unutturmalarını sıcak ama melankolik bir dille gözler önüne seriyor.