Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Uraz Kaygılaroğlu, Üç Kuruş’taki Kartal rolü için özel eğitimler aldı!

Uraz Kaygılaroğlu, Üç Kuruş’taki Kartal rolü için özel eğitimler aldı!

tarafından ker_def

Uraz Kaygılaroğlu çok farklı bir karakter ile yeniden ekranlara dönüş yapıyor. Sefirin Kızı isimli dizide Gediz olarak izlediğimiz oyuncu, bir süre dinlendikten sonra Show TV’nin yeni sezondaki en iddialı dizisi Üç Kuruş ile anlaşma yaptı. Dizinin çekimleri bir süredir devam ediyor ve oyuncu yeni imajıyla da herkesin dikkatini çekti.

Mafya lideri Kartal karakterini canlandıran Uraz Kaygılaroğlu, Üç Kuruş dizisinin fragmanlarında dikkat çeken tarzıyla herkesi fazlasıyla şaşırtmayı başardı. Oyuncudan hiçbir zaman unutulmayacak bir karakter sunumu geldiğini anlamak zor değil.

Uraz Kaygılaroğlu’nun başrolündeki Üç Kuruş dizisi yakında Show TV ekranında yayınlanacak. Pazartesi akşamları izleyicilerle buluşacak olan dizi İçerde ve Çukur’un izleyici kitlesine hitap ediyor…

Ötekileştirildiğini düşünen insanların kendilerinden bir şeyler bulabileceği bir dizi Üç Kuruş… Uraz Kaygılaroğlu bu noktaya dikkat çekerek Kartal karakteriyle ilgili şu detayları açıkladı:

“Üç Kuruş, ötekileştirilenlerin hepsinin kendinden bir parça bulabilecekleri bir iş. Kartal çocukluğundan beri maruz kaldıkları ırkçılığın farkında olarak büyümüş bir roman.

Adaletsiz olduğuna inandığı sistem içinde kendini toplumdan soyutlayarak ailesine ve topluluğuna adamış bir karakter. Başta ailesine ve yetiştiği sosyal çevreye olan bağlılığı ve adalet duygusu ile olan bağı Kartal karakterini seçmemdeki en büyük motivasyonlardı.”

Uraz Kaygılaroğlu Kartal rolü için sadece fiziksel bir değişim geçirmedi. Oyuncu aynı zamanda birçok eğitimde alarak role kendini ısındırdı.

Farklı alanlarda eğitim sürecine de girdiğini belirten ünlü oyuncu, aksiyon yönetmeni Uğur Yıldıran’la yaptığı çalışmalarla beraber farklı savunma aletleri, darbuka ve dans üzerine işinin ehli kişiler ile uzun saatler çalıştı.