Ana sayfa Sosyal Medya Masumlar Apartmanı dizisi Merve Dizdar’a yeni kapılar açıyor!

Masumlar Apartmanı dizisi Merve Dizdar’a yeni kapılar açıyor!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinde Gülben karakterini  canlandıran Merve Dizdar dizideki performansıyla göz dolduruyor. Müthiş bir performans ortaya koyan oyuncu, geçen sezon büyük ilgi gördü ve popülerliği de arttı.

Masumlar Apartmanı Merve Dizdar’a oyunculuk konusunda geniş kitlelere ne kadar yetenekli birisi olduğunu bir kez daha gösterme fırsatı yaratırken aynı zamanda yeni iş anlaşmalarının da kapısını açtı.

TV100’de yer alan habere göre; Ünlü oyuncu Yemek Sepeti markasının reklam yüzü oldu. Habere göre oyuncu geçtiğimiz hafta, firmanın reklam çekimi için objektif karşısına geçti.

Geçtiğimiz yaz, dizinin sezon arasında da boş durmayan ve Cem Yılmaz’ın Erşan Kuneri dizisinde rol alan Dizdar’ın geçtiğimiz günlerde bir röportajında söylediği Gülben karakteriyle ilgili şu sözleri de dikkat çekmişti.

“Bu rolü ortaya çıkarmak zor, gerçekten bir sahne öncesinde yönetmeniz çok yardımcı oluyor. Konsantrasyon ve çalışma biçimimiz var ama zor iş. Gerçekten herkes çok çalışıyor ve çok emek veriyor.”