Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da geri dönüş kararı!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da geri dönüş kararı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarının sevilen dizilerinden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz izleyicileri bir hayli heyecanlı. 6 sezon başarılı geçen dönemin ardından dizinin yeni sezonunda çok önemli gelişmeler yaşanıyor. Çekimler başlamadan önce ortaya çıkan bilgiler izleyicileri daha da heyecanlandırdı.

Geçtiğimiz günlerde çekimlerin de başlaması ile birlikte bu heyecan bir hayli arttı. İzleyicilerin diziye yönelik ilgisinin artmasının altında yatan neden, yaşanan değişimlerde gizli.. Oyuncu kadrosuna 12’den fazla isim katıldı. Dizinin 7. sezonunda yer alacak olan kadro bugüne kadar ki en iddialı oyuncu kadrosunu barındırıyor.

Bu kadar çok ünlü ismin bir araya gelmesi aynı zamanda hikayeye çok fazla karakter gireceğini ve yepyeni bir ortam oluşacağını anlatıyor…

Dizi için alınan kararlardan birisi de Ekim sonunda yayında olma planı… 200. bölümü ile birlikte 26 Ekim Salı akşamı izleyicilerle buluşması beklenen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yepyeni bir dönemi başlatacak.

Uğur Yücel, Levent Ülgen, Eren Vurdem, Ragıp Savaş, Osman Soykut, Yosi Mizrahi, Serdar Deniz, Tardu Flordun, Hazım Körmükçü gibi ünlü isimler ile anlaşmalar yapıldı ve rolleri için çalışmalarına başladılar.

Oktay Kaynarca, Yunus Emre Yıldırımer ve Ozan Akbaba baştan bu yana başrollerde yer alıyor ve hikayenin ana temasını oluşturuyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, salı rekabetine gelecek haftadan itibaren katılacak. Bu rekabetin Masumlar Apartmanı ve Evlilik Hakkında Her Şey’in reytinglerine etki edip etmeyeceği de merakla bekleniyor.