Ana sayfa Dizi Haberleri atv’nin yeni dizisi daha yayınlanmadan 15 ülkeden teklif aldı!

atv’nin yeni dizisi daha yayınlanmadan 15 ülkeden teklif aldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında bu sezon yeni bir dizi daha başlıyor… Bozdağ Film tarafından uzun süredir hazırlıkları yapılan Destan isimli diziden bahsediyoruz. Milattan sonra 750’li yıllarda geçen hikaye bir kadın kahraman üzerinden ilerleyecek.

Hercai dizisinde büyük başarılar kazanan Ebru Şahin, yeni sezonda Destan dizisinin başrolünde yer alıyor ve yeni kadın kahraman olarak da dünyanın birçok ülkesinde büyük ilgi görmesi bekleniyor… Hercai’nin başarısının ardından Ebru Şahin, kariyerinde daha yukarılara çıkabilecek bir proje buldu.

Çünkü Destan dizisi bir kadın kahraman üzerinden Orta Asya’da sekizinci yüzyılda yaşananları aktaracak ve Bozdağ Film bu işe büyük bir yatırım yaptı. Diriliş Ertuğrul, Kuruluş Osman, Bozkır Arslanı Celaleddin gibi önemli tarihi projeleri çeken Mehmet Bozdağ bu sefer bir farklılık yaptı.

atv'nin yeni dizisi daha yayınlanmadan 15 ülkeden teklif aldı! 9

Şimdiye kadar hep tarihi gerçekler üzerinden hikayeler üreten ünlü yapımcı, bu sefer kendi hayalinde olan kadın kahramanın hikayesini yazdırdı. Destan dizisinin hikayesi tamamen hayal ürünü. Yani yapımcının hayalinin ekrana yansıması olarak değerlendirebilirsiniz.

Dizinin şimdiye kadar afişleri ve fragmanları yayınlandı. Bu bile birçok dizi hayranı için Destan dizisinin ne kadar etkili olduğunu anlamasına yetti.

Sadece izleyiciler değil, birçok ülkenin televizyon yöneticileri de Destan dizisindeki gelişmeleri öğrenmek için sabırsızlanıyor…

atv'nin yeni dizisi daha yayınlanmadan 15 ülkeden teklif aldı! 10

Mehmet Bozdağ, henüz daha atv ekranında yayınlanmayan Destan dizisi için yurt dışından önemli bir talep aldıklarını açıkladı. Çat Kapı isimli programa katılan ünlü yapımcı şu sözleri ile atv’nin yeni dizisinin ne kadar etkili olduğunu anlattı:

“14-15 ülkede hem bizim yapmamız hem atv’nin yapması ile beraber birçok yerde teklif geldi. Afiş ile birlikte satın almalar başladı. Resmi sözleşmeleri yaptık. Bu da bizim için çok kıymetli bir şey. Özellikle Orta Asya Türk kültürünün bütün dünyada anlatılacak olması önemli.”

atv'nin yeni dizisi daha yayınlanmadan 15 ülkeden teklif aldı! 11

Destan dizisinin mazlum iki insanın adım adım iktidara yürüme hikayesi olduğunun altını çizen Mehmet Bozdağ, Türkiye’nin en iyi dizisini yaptığını da iddia ediyor.

20 – 30 bin metrekarelik bir dünya inşa ettiklerini anlatan yapımcı, izleyicilerin çok farklı bir hikaye ile karşılaşacaklarını belirtiyor.