Ana sayfa Dizi Fragmanları atv’nin Kalp Yarası dizisinin durumu endişe veriyor!

atv’nin Kalp Yarası dizisinin durumu endişe veriyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında pazartesi akşamları yayınlanan Kalp Yarası dizisinin gidişatına yönelik olarak bazı kuşkular var. Üç Kuruş isimli dizinin başlaması ile birlikte pazartesi rekabeti daha da sertleşti. Gelecek hafta Alparslan başlıyor ve Kalp Yarası’nın durumu endişe verici bir noktaya doğru sürükleniyor.

Yaz başından bu yana atv’de yoluna devam eden Kalp Yarası, 18. bölümü ile ekranda yer aldı. Özellikle tüm kişiler kategorisinde ortalamanın üzerinde oranlar elde eden dizi, AB ve ABC1’de daha düşük bir izleyici ilgisine sahip…

Kalp Yarası’nın tüm kişilerde ayakta duruyor olması önemli bir detay. Ancak hem Üç Kuruş hem de Alparslan dizilerine yönelecek olan izleyici ilgisi Kalp Yarası için bir endişe kaynağı olmaya başladı.

Dizinin hikayesine yönelik eleştirilerin de başlaması ve senariste sosyal medyadan çeşitli olumsuz yorumlar yapılması da dikkatleri çekiyor.

Çekimlerine Antakya’da devam edilen dizide Gökhan Alkan ile Yağmur Tanrısevsin ikilisi başarılı bir işbirliği içine girdi. İkilinin canlandırdığı Ferit ile Ayşe karakterleri de çok sevildi.

Dizide bir ara bu ikilinin ayrılması ve daha az sahnesinin olması gibi durumlar tepki çekmişti. İki karakterin yeniden birleştirilmesinden izleyiciler memnun kalırken, Handan’ın bitmek tükenmeyen oyunları da izleyicileri heyecanını artırıyor. Ancak senaristin Hande karakterine fazla önem vermesinden rahatsız olanlar da var.

Kalp Yarası dizisi 19. yeni bölümü ile 8 Kasım Pazartesi akşamı yayınlanacak. Yeni bölümde neler olacağının detayları da fragmanda ortaya çıktı.