Ana sayfa Sosyal Medya Burak Sevinç, eski dizisi Kırmızı Oda’yla ilgili sitem dolu!

Burak Sevinç, eski dizisi Kırmızı Oda’yla ilgili sitem dolu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncular Tülin Özen ile Burak Sevinç, geçen sezon Kırmızı Oda dizisinde başrolde yer alıyordu. Ancak iki oyuncunun da sahneleri bir hayli azdı.. Hikayede 30 bölüm yer alan Burak Sevinç, Dr. Deniz karakterine hayat verdi. Tülin Özen ise, Dr. Piraye olarak izleyicinin karşısına çıkmıştı.

TV8 ekranında yayınlanan dizinin 30. bölümünde veda eden iki oyuncu da izleyicileri şaşırtmıştı. Deniz karakterinin ardından TRT’nin yeni dizisi Aşkın Yolculuğu Hacı Bayram Veli için anlaşan Burak Sevinç, başrolde yer alıyor. Yeni dizinin çekimleri sırasında tv100 muhabirinin sorularını yanıtlayan Burak Sevinç, eski dizisiyle ilgili sitem dolu sözleriyle dikkatleri çekti.

Burak Sevinç, eski dizisi Kırmızı Oda'yla ilgili sitem dolu! 7

Kırmızı Oda’nın kendi alanında Türkiye’de yapılan ilk dizi olduğunu ifade eden oyuncu, muhteşem bir maceranın içinde bulunduğunu anlattı.

Oyuncu, Tülin Özen ile birlikte fazla sahnelerinin olmadığının da altını çizerek, sitemde bulundu. İşte Burak Sevinç’in dikkat çeken Kırmızı Oda ile ilgili sözleri:

“Muhteşem bir maceraydı çünkü Türkiye’de yapılan ilk, o branşta ilk işti. O yüzden bir pedagog canlandırmak hoşuma gitti. Benim Binnur (Kaya) kadar sahnelerim olmadı. Tülin (Özen) ile fazla seansımız olmadı ne yazık ki, ama benim için çok farklı bir deneyimdi. İnsanların psikolojisine, sağlığına etki edebilecek cümlelerimiz var. Sağ olsun Gülseren Budayıcıoğlu sayesinde. Umarım yararı olmuştur. Orada benim rolüm sonlandı, güzel bir şekilde bitti. “