Ana sayfa Dizi Haberleri Mahkum dizisi reytinglerde muhteşem bir başlangıç yaptı!

Mahkum dizisi reytinglerde muhteşem bir başlangıç yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında izleyicilerin heyecanla bekledikleri Mahkum isimli yeni dizi 14 Aralık Salı akşamı ilk bölümü ile ekrana geldi. Onur Tuna, İsmail Hacıoğlu, Seray Kaya, Hayal Köseoğlu ve Melike İpek Yalova’nın başrollerinde yer aldığı diziye yönelik ilginin nasıl olacağı çok merak edildi.

Güney Kore dizisi Innocent Defendant’tan uyarlanan Mahkum dizisinin ilk bölüm reytingleri beklentilerin çok üzerinde gerçekleşti. Dizinin normal yayın günü perşembe ama salı akşamı başlaması Fox TV’nin aldığı bir riskti. Fakat bu riskin aslında büyük bir taktik başarı olduğunu söylemek lazım.

Belki de ilk bölümü perşembe günü yayınlansa bu kadar iyi reytingler gelmeyebilirdi. Mahkum dizisinin ilk bölümünü beğenenler ekran başına geçti ve Fox TV hem AB hem de ABC1 gruplarında günü üçüncü bitirmeyi başardı. Mahkum dizisi tüm kişiler kategorisinde ise beşincilik elde etti.

Dizinin ortalamanın çok üzerinde gerçekleşen reytingleri ile Fox TV’nin bu sezon en iyi açılışı yapan dizisi olduğunu hemen belirtelim.

Mahkum dizisi kanalın beklentilerini karşıladı ama asıl soru perşembe akşamları da aynı başarının gelip gelmeyeceği… Çünkü salı akşamı elde edilen bu başarıdan sonra 16 Aralık Perşembe günü ikinci bölümün de benzer reytingler almaması durumunda işler fena halde karışacaktır.