Ana sayfa Sosyal Medya Özlem Savaş, Elif’ten sonra tv8’de günlük dizi tecrübesi yaşayacak!

Özlem Savaş, Elif’ten sonra tv8’de günlük dizi tecrübesi yaşayacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Özlem Savaş, son yıllarda dizilerde görünmüyordu… En son Elif isimli günlük dizide canlandırdığı Kıymet karakteri ile bir süre ekranda kalan oyuncu, daha önce ise Kalbimdeki Deniz dizisinde Özlem olarak izleyici ile buluşmuştu.

1969 doğumlu olan ve dizilerden daha çok sinema sektöründe görmekte olduğumuz oyuncunun birçok yapımda rol aldığı biliniyor. Son dönemde Aşkım Bahadır ve Çember Sırlar Apartmanı isimli yapımlarda da kendini gösteren oyuncu, şimdi yeni bir günlük diziye hazırlanıyor.

tv8 ekranında yayınlanacak olan Canım Annem isimli günlük dizinin başrolünde yer alan Özlem Savaş, ikinci kez günlük dizi tecrübesi yaşayacak. Çekimlerine yakın zamanda başlanması beklenen dizinin Şubat ayında izleyici ile buluşması bekleniyor.

İstanbul Şehir Tiyatrosu’nda birçok oyunda da rol alarak yeteneklerini sergileyen ünlü oyuncu, iddialı pozlarıyla da magazin dünyasında sık sık yer alan bir isimdi.

Özlem Savaş, Elif'ten sonra tv8'de günlük dizi tecrübesi yaşayacak! 7

1980’li yıllardan bu yana setlerde yer almakta olan oyuncu, aslında Boğaziçi Üniversitesi’nde bilgisayar mühendisliğini kazanmıştı. Böyle önemli bir bölümde yer alacak olmasına rağmen oyunculuğu tercih eden Özlem Savaş, bilim kadını olmayı uygun bulmadığını da yıllar sonra şu sözlerle açıklamıştı: “Hiç işim olmaz. Bilim kadını olup da aç mı kalaydım.”