Ana sayfa Dizi Haberleri Barbaroslar dizisinde sert kararlar etkili sonuçlara yol açtı!

Barbaroslar dizisinde sert kararlar etkili sonuçlara yol açtı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı isimli TRT1 dizisi çok konuşuldu ama ilk bölümler yayınlandığı zaman izleyiciler biraz hayal kırıklığına uğradı. Uzun süredir projenin heyecanla beklenmesi ve beklentilerin de yüksek tutulması bu sonucu doğurmuştu. Ancak hatalar kısa sürede fark edilerek, diziye yeniden bir ruh kazandırıldı.

TRT1’in bu sezon için en önemli projesi olarak gözüken dizideki bazı sorunlar nedeniyle izleyiciler ilk bölümlerde ciddi eleştiriler yaptı. Ancak sonrasında hem ekipte yaşanan değişiklikler hem yeni oyuncuların katılması hem de hikayenin daha farklı bir şekilde ele alınması ile bazı düzelmeler ekrana yansıdı.

Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisi atılan bu adımların ardından izlenmesi daha zevkli bir hale geldi. Ekranda izleyiciyi memnun eden bu değişiklikler sonrasında reytingler de daha iyi gelmeye başladı.

Barbaroslar dizisinde sert kararlar etkili sonuçlara yol açtı! 7

Sosyal medyada dizi hakkında yapılan güzel yorumlar artarak devam ediyor. Dizinin fragmanlarına yönelik ilgi de dikkatleri çekiyor.

23 Aralık Perşembe günü yayınlanacak olan 14. bölüm yine izleyicileri heyecanlandıracak sahnelerle dolu. Ancak dizi izleyicilerinin önemli bir eleştirisi de gözlerden kaçmamalı.

Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisindeki savaş sahneleri yeterince iyi bulunmuyor. Kuruluş Osman ve Alparslan Büyük Selçuklu gibi yapımlardaki çok ileri tekniklerle oluşturulan savaş sahnelerinden sonra Barbaroslar dizisinde de bu konuya önem verilmesi şart.

Dizi hayranları artık ekranda her detaya dikkat ediyor. Özellikle savaş sahnelerine çok önem veren dizi hayranları, o anları hissetmek istiyor. Kuruluş Osman ve Alparslan Büyük Selçuklu dizilerinde savaş sahnelerine yönelik izleyici hissiyatının çok yüksek olduğunu belirtmek lazım.

Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisinde de çekimler iyi olsa da eleştiriler bitmiş değil.