Ana sayfa Dizi Fragmanları Teşkilat dizi hayranları aynı şeyi hissediyor, aynı sözü yazıyor!

Teşkilat dizi hayranları aynı şeyi hissediyor, aynı sözü yazıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dizi hayranları Pazar akşamları yayınlanan Teşkilat isimli yapımdan çok mennun. İlk sezonda biraz amatörlükler olsa da ikinci sezonda bunu kapatan dizi milyonlarca izleyiciye hitap ediyor.

Çağlar Ertuğrul ve Deniz Baysal’ın başrollerinde yer aldığı dizinin heyecanlı bölümlerine yenisi ekleniyor. 26 Aralık Pazar akşamı yayınlanacak olan 28. bölümden ilk fragman paylaşıldı. Dizi hayranlanları aynı sözü yazıp, aynı hissiyatı paylaşıyor. “Tek kelimeyle muhteşem!”

Evet birçok dizi hayranı için Teşkilat dizisinin gidişatını anlatan söz bu… Her haliyle dizinin çok iyi bir ilerleme kaydettiğini belirten hayranların bu yorumu, reytinglerin de neden bu kadar iyi geldiğini açıklıyor.

Diziyi en başından bu yana izlediklerini belirten Teşkilat sevenler, her bölümün bir öncekinden daha iyi olduğu düşüncesine de sahip.

Teşkilat’ın 28. bölümünde Serdar ile Zehra çok önemli bir operasyona çıkıyor. Dizindeki bu operasyonun görüntüleri, müzikler, atmosfer ve oyunculuk performansları ile oldukça başarılı bir görüntü ortaya çıktı.

İşte Teşkilat dizisinin 26 Aralık Pazar akşamı yayınlanacak olan 28. bölümünden ilk görüntüler: