Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel’in, Camdaki Kız meselesi açıklığa kavuştu!

Hande Erçel’in, Camdaki Kız meselesi açıklığa kavuştu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hande Ataizi, Atasay firmasının reklam yüzü oldu. Popülerliği bir hayli artan oyuncu, güçlü markalarla işbirliği yaparak dizilerin yanı sıra reklam filmleriyle de öne çıkıyor. Markanın tanıtımında basın ile bir araya gelen Hande Erçel’in heyecanı dikkat çekiciydi.

Hande Erçel, büyük bir mutluluk yaşadığını belirttiği açıklamasını yaparken bir hayli heyecanlıydı. Çok güzel bir reklam filmi çektiklerini ifade eden ünlü oyuncu, “Gerçekten farklı bir reklam çekimi oldu. Çünkü her kısmı bir reklam filmi gibiydi. Normalin dışında daha da özenli bir çalışma yaptık” diye konuştu.

Ünlü oyuncuya Camdaki Kız dizisine katılacağı ile ilgili iddialar soruldu… Oyuncu, “Yok… Hiç öyle bir şey yok. Ben şu anda zaten bu filme yoğunlaştım. Çekimler vardı, çok yoğun bir proje. Önümüzdeki filmler için çalışmamız başlayacak. O yüzden şu anda bu proje ilgileniyorum” açıklamasında bulundu.

Hande Erçel'in, Camdaki Kız meselesi açıklığa kavuştu! 44

Yeni bir projenin senaryoya bağlı olduğunu belirten ünlü oyuncu, ileride hayranlarına farklı sürprizler de yapabileceğini ifade etti. Oyuncunun bu sürprizi, kendi markasını yaratmak gibi bir durum olabilir ama net bir şey yok.

Şu anda herhangi bir proje ile anlaşmadığını belirten oyuncu, yeni işler konusunda değerlendirmelerinin sürdüğünü ifade etti. Kerem Bürsin ile ayrıldığı iddiası da sorulunca ünlü oyuncu, “Yok öyle bir şey” diyerek konuyu kapattı.

Instagram hesabından yeni reklam filmini de yayınlayan oyuncuya hayranlarından güzel yorumlar geldi. Hande Erçel’in arkadaşları da beğenilerini ifade ederken, takipçiler ise binlerce yorum ile oyuncuya destek oldu.