Ana sayfa Dizi Haberleri Kalp Yarası dizisinde ayrılık sonrası, heyecanı artıracak yeni karar alındı!

Kalp Yarası dizisinde ayrılık sonrası, heyecanı artıracak yeni karar alındı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında yayınlanmakta olan Kalp Yarası dizisinin reytinglerinde küçük bir yükseliş olduğunda bile hayranlar bunu büyük bir olay gibi kutluyor.

Pazartesi akşamları yayınlanan dizinin düşen performansı biraz daha aşağılara gelir ise, bu durumun finale doğru bir gidişat olduğunu herkes iyi biliyor. Ancak dizinin 26. bölümü geride kaldı ve tüm kişiler kategorisinde ortalamanın üzerinde gerçekleşen reytingler, şimdilik yapımın ayakta kalmasını sağlıyor.

Kalp Yarası dizisinin senaristleri hikayede önemli değişikliklere imza atıyor. Bu adımlardan birisi Adnan Sancakzade karakterinin hikayeden çıkartılması oldu. Adnan karakteri ölünce, usta oyuncu Mahir Günşıray da diziye veda etmiş oldu…

Dizideki önemli ayrılık sonrası, ikinci önemli senaryo adımı ise yeni bir karakterin dahil olması olarak belirlendi. Yeni alınan bu karar sonrasında yeni bir kadın karakterinin diziye giriş yapacağı ortaya çıktı.

Yılbaşı nedeniyle dizinin çekimlerine bir süre ara verilecek olması 3 Ocak pazartesi günü 27. bölümün yayınlanmayacağı anlamını taşıyor. Ancak 10 Ocak’ta Kalp Yarası yeniden ekrana dönüş yapacak ve 17 Ocak’ta yayınlanacak 28. yeni bölümden itibaren de yeni kadın karakteri diziye giriş yapacak.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre sürpriz kadın karakterini Nilsu Berfin Aktaş canlandıracak. Kuzey Yıldızı dizisinde Gökçe karakteri ile bir anda parlayan oyuncu, Ölüm Zamanı isimli dijital diziden sonra geçtiğimiz hafta final yapan Star TV’nin Benim Hayatım isimli dizisinde başrolde yer almıştı.