Ana sayfa Sosyal Medya Aşk Mantık İntikam dizisi Anıl Altan’a iyi geldi!

Aşk Mantık İntikam dizisi Anıl Altan’a iyi geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Anıl Altan, Fox TV’de yayınlanan Aşk Mantık İntikam isimli dizi ile birlikte 4 yıllık aradan sonra yeniden setlere dönüş yaptı. Ayaz karakterini canlandıran oyuncunun geri dönüşü hayranlarını da memnun etti.

Ozan’ın üvey kardeşi olarak hikayeye dahil olan Ayaz karakterinin gelişi ile birlikte dizide önemli değişimler yaşandı. Ozan’ın artık güçlü bir rakibinin olması hikayeye renk kattı. Anıl Altan ise 4 yıllık bir sürenin ardından yeniden dizi setlerine dönüş yaparak, kariyerine kaldığı yerden devam ediyor.

Sette her şeyin iyi gittiğini belirten Anıl Altan, “Güzel gidiyor. Sette çok keyifli, eğlenceli. Biraz çocuklardan uzak kalıyoruz ama böyle boş zamanlarda beraber zaman geçiriyoruz” diye konuştu.

Dizi hayranları Anıl Altan’ın Aşk Mantık İntikam’a katılmasının iyi olduğunu ve performansını de beğendiklerini belirten birçok yorumu sosyal medyada paylaşıyor. “Ayaz fırtına estiriyor” diye yorum yapan dizi hayranları, Anıl Altan’a büyük bir destekte bulunuyor.

Eşi Pelin Akil ve ikiz kızları ile yemeğe çıkan Anıl Altan, mutluluk tablosu çizdi… Alin ve Lina isimli ikizlerin de bir hayli büyümesi dikkat çekti. Çiftin çocukları ile sergilediği aile tablosu da örnek olarak gösteriliyor.