Ana sayfa Dizi Haberleri Kurtlar Vadisi hayranları yeni dizileri Yalnız Kurt için iyice sabırsızlanmaya başladı!

Kurtlar Vadisi hayranları yeni dizileri Yalnız Kurt için iyice sabırsızlanmaya başladı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türk dizi tarihinin unutulmaz yapımlarından Kurtlar Vadisi hala büyük bir bekleyişte. Kurtlar Vadisi’nin yapımcısı Osman Sınav’ın ekrana getirmeye hazırlandığı Yalnız Kurt dizisi için nefesler tutuldu. Dizinin tanıtımları arka arkaya geliyor ama yayın tarihi hala belirtilmiyor. Bu durum da izleyicinin iyice sabırsızlanmasına neden oluyor.

Yıllar önce yayınlanan Kurtlar Vadisi’nin tadını unutmayan izleyiciler şimdi dört gözle yeni dizi Yalnız Kurt’un başlamasını bekliyor. Yine Osman Sınav’ın yapımcılığını üstlendiği dizi Kurtlar Vadisi ile büyük benzerlik gösteriyor.

Kurtlar Vadisi hayranları yeni dizileri Yalnız Kurt için iyice sabırsızlanmaya başladı! 8

Dolayısıyla Kurtlar Vadisi’nin kemikleşmiş hayranları şimdi kulak kesilmiş dizinin yayın tarihini öğrenmek istiyor. Ancak ATV’de yayınlanacak dizinin bugüne kadar dört tanıtımı yayınlanmış olmasına rağmen ekrana geleceği tarih hala açıklanmadı. Bu da izleyiciyi deyim yerindeyse çileden çıkardı.

Türkiye’nin son dönemine damga vuran olayların perde arkasında yaşananları anlatacak olan Yalnız Kurt dizisinin başrollerinde Cihan Ünal ile Hasan Denizyaran yer alıyor. Dizinin dördüncü tanıtımı dün yayınladı ve izleyiciler arasında yine büyük bir heyecan yarattı. Dizinin tanıtımındaki aksiyon sahneleri de fenomen dizi Teşkilat’ı aratmayacak nitelikte.

Kurtlar Vadisi hayranları yeni dizileri Yalnız Kurt için iyice sabırsızlanmaya başladı! 9

ATV’de izleyiciyle buluşacak Yalnız Kurt dizisinin kadrosunda, Cihan Ünal, Hasan Denizyaran’ın yanı sıra Damla Colbay, Murat Han ve Polat Bilgin gibi başarılı isimler yer alıyor. Yönetmen koltuğuna Çağatay Tosun’un oturduğu dizinin senaryosunu Murat Koca ve Ali Alper Erze yazıyor.

Daha önce yapılan açıklamada Yalnız Kurt dizisinin ocak ayında izleyiciyle buluşacağı duyurulmuştu. Ancak ocak ayının üçüncü haftasına gelinmesine rağmen yayın tarihiyle ilgili hala bir ses seda yok. Yalnız Kurt’un Kurtlar Vadisi gibi derin güçler ve dış mihraklarla ilgili aksiyon dolu bir dizi olması bekleniyor.