Ana sayfa Sosyal Medya Ünlü oyuncu Fahriye Evcen güzellik sırlarını paylaştı!..

Ünlü oyuncu Fahriye Evcen güzellik sırlarını paylaştı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-  Dört yıllık aradan sonra TRT1 ekranlarında yayınlanan Alparslan Büyük Selçuklu dizisiyle ekranlara geri dönen ünlü oyuncu Fahriye Evcen, Hürriyet Gazetesi’nden Hakan Gence’ye verdiği röportajda, evliliği, oğluyla ilişkisi ve günlük bakım rutinleriyle ilgili samimi açıklamalarda bulundu.

Beş yıldır meslektaşı Burak Özçivit ile evli olan oyuncu eşine olan duygularını ve evliliğini şu sözlerle anlattı; Ona baktığımda sadece sevgi görüyorum. Saf sevgi… Bence mutlu yuvanın sırrı mutlu insan olmaktan geçiyor ve sevgiden…

Kendi içimizde huzurlu ve dengeli olunca mutluluk olağan bir şey haline geliyor. Bir şeyler kötü giderken de mutlu olabiliyorum. Çünkü genel resme baktığımda beni mutlaka iyi hissettirecek bir şeyler oluyor. Ben mutlu bir insan olduğumu düşünüyorum. Burak da öyle.

Ünlü oyuncu Fahriye Evcen güzellik sırlarını paylaştı!.. 8

Karan da bizden gördüğünü aynaladığı bir dönemde ve mutlu bir çocuk. Sevgiye gelirsek; sevgi mutlaka var olmalı. Biz sevdiğimiz kadar algılayabilen canlılarız. Dolayısıyla evde sevgiye dayalı bir ilişkimiz var.

Fahriye Evcen meslektaş olmalarının ilişkilerini artı yönde etkilediğini belirterek, “Bir şeyi yaptığında hayatında doğrudan fikir alabileceğin biri olması çok güzel.

Bir projeye çalışırken çok fazla fikir alışverişi yapıyoruz. ‘Ya bir sahne var, şunu izlesene’ dediğimiz anlar da çok oluyor, dolayısıyla artıları oluyor. Evde aksiyon koreografilerine çalışırken ‘Burak, senin kılıçlar nerede?’  diye seslendiğim oluyor” açıklamasını yaptı.

Ünlü oyuncu Fahriye Evcen güzellik sırlarını paylaştı!.. 9

Beslenmesine dikkat ettiğini söyleyen oyuncu, günlük bakım rutinlerini ise şu şekilde anlattı; “Özel bir sırrım yok, güzel ve sağlıklı yaşamaya dikkat ediyorum.

Bunu böyle takıntılı bir vaziyette yapmıyorum ama beslendiğim şeylerde uzun vadede bana yarayacak olmalarına özen gösteriyorum.

Mesela çok fazla et tüketmiyorum, daha çok sebze ağırlıklı besleniyorum, su içmeye dikkat ediyorum. Yoğun tempodan dolayı hareketsiz kaldığım dönemler oluyor hemen bir fırsat bulduğumda onu dengelemeye, mutlaka sporumu yapmaya çalışıyorum.”