Ana sayfa Dizi Arşivi Öyle naif görüntülere bakıp da aldanmayın, Üç Kız Kardeş dizisi sertlikte Camdaki Kız ile yarışabilir!

Öyle naif görüntülere bakıp da aldanmayın, Üç Kız Kardeş dizisi sertlikte Camdaki Kız ile yarışabilir!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında yayınlanacak olan Üç Kız Kardeş dizisinin ilk bölümünü 22 Şubat Salı akşamı ekranda göreceksiniz. Kanal D, bu projeden çok umutlu ve Yargı dizisine benzer bir çıkış yapmasını bekliyor. İclal Aydın’ın çok satan aynı isimli romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş bir aile hikayesi olarak öne çıkıyor.

Dizinin setinden yansıyan görüntülerde oyuncuların ne kadar iyi uyum yakaladıkları ve enerjilerinin ne kadar iyi olduğunu görebiliyoruz. Ayvalık’ın muhteşem atmosferinde yapılan çekimlerde her şey yolunda gidiyor. Dizinin setinden gelen naif, hoş ve sevimli görüntüler sizi yanıltmasın.

İclal Aydın’ın ilk önce dizi senaryosu olarak düşündüğü ama daha sonra roman olarak yayınladığı Üç Kız Kardeş kitabı trajik hikayeleri ile dikkat çekti. Çok okunan bu romanın dizi versiyonu için de İclal Aydın, senarist Betül Yatağan ile yakından çalıştı.

Ede Teksöz’ün yönetmenliğini yaptığı dizide Türkan, Derya ve Dönüş isimli üç kız kardeşin anne ve babalarının yanındaki mutlu aile hayatından çıkıp da hayatın gerçekleri ile yüzleşmeleri anlatılıyor.

Televizyon eleştirmeni Sina Koloğlu, instagram hesabından diziyle ilgili yaptığı yorumda, “Sert aile dizisi” başlığını kullandı. Hikayedeki sertliğe dikkat çeken Sina Koloğlu, şu yorumu yaptı:

“Üç Kız Kardeş … Kanal D sert aile dizilerine devam ediyor. ‘Camdaki Kız’dan sonra ‘Üç Kız Kardeş’.

‘Evli olabiliriz ama ben senin kocan değilim’, ‘Sende biraz gurur olsaydı oğlumun yatağına girmezdin’….

Fragman ipuçlarını veriyor. Ekip iyi, çok okunan roman kartviziti var. ”

Sina Koloğlu, Camdaki Kız dizisinin ardından gelen Üç Kız Kardeş’in de konuları sert bir atmosferde anlatacağının bilgisini sunuyor.

Üç Kız Kardeş dizisinde çok etkili bir oyuncu kadrosu buluştu. İsimler şöyle: “Reha Özcan, İclal Aydın, Özgü Kaya, Berker Güven, Almila Ada, Melisa Berberoğlu, Veda Yurtsever, Tayfun Eraslan, Benian Dönmez, Nazlı Senem Ünal, Murat Çidamlı, Demircan Kaçel, Vural Şahanoğlu, Hakan Atalay , Emre Kıvılcım, Mert Özcan, Ece Baliç.”

22 Şubat Salı akşamı saat 20.00’da Kanal D ekranında ilk bölümü yayınlanacak olan dizinin izleyicilerden büyük ilgi görmesi bekleniyor.