Ana sayfa Dizi Haberleri Baba ve Üç Kız Kardeş korkusu, Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde büyük karar aldırdı!

Baba ve Üç Kız Kardeş korkusu, Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde büyük karar aldırdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında yayınlanmakta olan Evlilik Hakkında Her Şey, dizisi sezon başından bu yana iyi çıkış yapmış ve sadık bir izleyici kitlesini oluşturmuştu. Ancak senaryonun artık eskisi kadar heyecanlı olmaması, Azra ve Sergen arasındaki kavgaların da izleyiciyi fazlasıyla sıkması sonrasında reytinglerde bir düşüş yaşandı.

Baba isimli Show TV dizisinin başlaması ile birlikte Fox TV’nin iddialı dram yapımı da izleyicilerinden bir bölümünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kaldı. Ayrıca önümüzdeki hafta Üç Kız Kardeş isimli Fox TV dizisi de yayın hayatına başlıyor.

Destan ve Masumlar Apartmanı ile yarışan ve kendisine iyi bir konum elde eden Evlilik Hakkında Her Şey, için yeni başlayan iki dizi büyük sorun anlamı taşıyor. İzleyicileri yeniden diziye çekmek ve heyecan unsurunu da artırmak için senaristler önemli kararlar aldı.

Barış Kılıç’ın diziye katılması, Yiğit Kirazcı’nın canlandırdığı Yıldırım karakterinin hikayeden ayrılması ve büyük bir değişimin başlatılması kararları üst üste geldi…

Senaristler daha ilginç bir hikaye düzeni kurmak için de zaman atlaması yaşatarak, hikayeyi baştan aşağıya yeniden şekillendirecek. Azra karakterini canlandıran Gökçe Bahadır’ın yeni partneri de Barış Kılıç olacak.

Dizinin hikayesindeki bu güçlü değişiklik, Salı rekabetinde tutunma hamlesi olarak görülüyor. Senaristler özellikle de Barış Kılıç’ın karakterini ilk başta konuk oyuncu gibi düşünmüştü. Ancak yenilenen düzende artık ünlü oyuncu hikayenin asıl unsurlarından birisi olacak.

Evlilik Hakkında Her Şey dizisindeki bu senaryo adımları doğru kurgulanır ise sadık izleyici kitlesi destek vermeye devam edecektir. Ancak yeni dizi iyi kurgulanamaz ise alternatif diziler çoğaldı ve izleyici için yeni bir seçim yapma durumu gerçekleşebilir.