Ana sayfa Dizi Fragmanları Üç Kuruş dizisinde kardeşlik artık bitti!

Üç Kuruş dizisinde kardeşlik artık bitti!

tarafından ker_def

Show TV’nin Ay Yapım imzalı dizisi ‘Üç Kuruş’un heyecanla beklenen yeni bölümünden ikinci tanıtım izleyiciyle buluştu. Kartal’ın yeniden Bahar’ın karşısına çıktığı tanıtımda Leyla’nın nezarethanede olması ve Efe’nin onu zorla çıkarmaya çalışması dikkat çekiyor. Efe ve Çetin’in kavgası nefes kesen anlara sahne olurken Kartal, “kardeşlik bitti” diyerek Şahin’le arasındaki savaşın fitilini resmen ateşliyor.

Sokakta korkuyla etkisiz hale getirmeye çalıştığı kişinin Konyalı olduğunu gören Leyla büyük bir şaşkınlık yaşarken, Konyalı’nın başına neler geldiği de akıllarda soru işareti oluşturuyor. Aksiyonun hız kesmeyeceği bir bölümün sinyallerini veren tanıtımın sürpriz gelişmesi ise Kartal’ın, oğlu Ateş’i görmesi oluyor. Baba oğulun kavuşması büyük bir heyecanla bekleniyor.

‘ÜÇ KURUŞ’UN 19. BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Kartal, Ferhan’ı kurban vermek zorunda olmanın acısı içinde de olsa ondan devraldığı intikam planını devreye sokması gerektiğinin farkındadır. Efe ve Çetin’in sürpriz yüzleşmesinde herkes eteklerindeki taşlarını döker. Kartal tüm öğrendiklerine rağmen üçünün de hedefinin aynı kişi olduğunu hatırlatır. Kartal, Efe ve Çetin arasındaki zorunlu iş birliğinin adımları atılır.

Üç Kuruş dizisinde kardeşlik artık bitti! 7

Birlikte Şahin’e karşı kazandıkları ilk savaşta beklemedikleri bir karşılık alırlar ve Kartal Korkmaz’ın hedefi haline gelir. Bir yandan ülkeyi oğluyla birlikte terk etmek üzere olan Bahar’ı durdurmaya çalışan Kartal, bir yandan da Efe ve Çetin’in desteğiyle babasını vuran adamla iş birliği yapan Şahin’den intikamını almaya çalışacaktır.

Senaryosunda Damla Serim, Eset Akçilad ve Berrin Tekdemir’in imzası bulunan, Sinan Öztürk yönetmenliğindeki ‘Üç Kuruş’un kadrosunda Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Nesrin Cavadzade, Aslıhan Malbora, Nursel Köse, Civan Canova gibi önemli oyuncular bulunuyor.

‘Üç Kuruş’ yeni bölümüyle Pazartesi akşamı saat 20.00’de Show TV’de!