Ana sayfa Dizi Haberleri Yunus Emre Yıldırımer ekrana güçlü döndü, şimdi sıra Yalçın Hafızoğlu ve Ozan Akbaba’da!

Yunus Emre Yıldırımer ekrana güçlü döndü, şimdi sıra Yalçın Hafızoğlu ve Ozan Akbaba’da!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisiyle parlayan iki genç isim bulunuyor. Bunlardan birisi 1982 yılında Siirt’te dünyaya gelen Yunus Emre Yıldırımer… Oyunculuğa 2006 yılında Hatırla Sevgili dizisiyle başlayan oyuncu, Alparslan Çakırbeyli karakteri ile akıllara yazıldı.

Altı sezon çekilen ve yedinci sezonun başında yayından kaldırılan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin tüm bölümlerinde yer alan Yunus Emre Yıldırımer, yeniden ekrana Adı Sevgi isimli diziyle dönüş yaptı… Pazar akşamları yayınlanan dizide Gizem Güneş ile partner olan oyuncu, başarılı performansı ile şimdiden hayranlarının gönlünü kazanmayı başardı.

Yunus Emre Yıldırımer ekrana güçlü döndü, şimdi sıra Yalçın Hafızoğlu ve Ozan Akbaba'da! 9

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın bitmesinin ardından birçok teklif alan isimlerden birisi de Ozan Akbaba idi… İlyas Çakırbeyli karakteri ile ekrana damga vuran oyuncu, şimdi yeni dizisi için sette çekimlerde yer alıyor. Kasaba Doktoru isimli yeni TRT1 dizisine başrol olan Ozan Akbaba, Hazal Subaşı ve Deniz Can Aktaş ile birlikte güçlü bir hikaye ile çok yakında ekrandaki yerini alacak.

Yunus Emre Yıldırımer ekrana güçlü döndü, şimdi sıra Yalçın Hafızoğlu ve Ozan Akbaba'da! 10

Yine Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz projesinde yer alan ve yine birçok teklif alan isimlerden birisi de Yalçın Hafızoğlu olmuştu.. Hızır Ali Çakırbeyli karakteri ile izlediğimiz oyuncu, 2016 yılında setlere adımını attı. Oyuncunun büyük çıkış yaptığı Hızır Ali karakteri izleyiciler tarafından çok beğenildi.

Yalçın Hafızoğlu, kendisine gelen teklifler arasında Masum ve Güzel’i tercih etti. Oyuncu, yakında yeniden izleyicilerle buluşacak. Bahar Şahin, Zülal Sude Güler, Erkan Meriç, Mine Tugay, Aslı Sümen, Müge Su Şahin ve Ahu Sungur gibi önemli isimler de bu dizinin oyuncu kadrosunun içinde bulunuyor.

Yunus Emre Yıldırımer ekrana güçlü döndü, şimdi sıra Yalçın Hafızoğlu ve Ozan Akbaba'da! 11

Aytaç Çiçek’in yönetmenliğini yaptığı Masum ve Güzel dizisinde, Yalçın Hafızoğlu’nu Can karakterinde izleyeceksiniz.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ile büyük beğeni kazanan 3 erkek oyuncu da hayranlarının karşısına yeni projelerle çıkıyor… Yunus Emre Yıldırımer’in dizisi başladı ve şimdi de Ozan Akbaba ve Yalçın Hafızoğlu’nun dizilerinden gelecek güzel haberler bekleniyor.