Ana sayfa Dizi Haberleri Üç Kız Kardeş dizisinde beklenmeyen ayrılık, iyi giden dizi için ani oldu!

Üç Kız Kardeş dizisinde beklenmeyen ayrılık, iyi giden dizi için ani oldu!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlayan ve reytingde zirveye yetişen dizisi Üç Kız Kardeş’te yapılan değişiklik büyük dikkat çekti! İclal Aydın’ın aynı adlı eserinden uyarlanan dizi, bu hafta yayınlanan 4. bölümüyle herkesi şaşırtarak günü reyting birincisi olarak bitirmişti.

Dizi, bir kaç haftada hızla Salı akşamlarının beğeni ile izlenen yapımı olmayı başardı. İclal Aydın, Reha Özcan, Almila Ada, Özgü Kaya, Berker Güven, Melisa Berberoğlu ve Veda Yurtsever’in başrollerinde yer aldığı dizide yaşanan bir değişiklik ise herkesi şaşırttı!

Zira bu kadar iyi giden bir dizide yapılacak herhangi bir değişim hareketi, iyi giden dizi için bir risk de taşıyabilir! Üstelik bu değişim senaristler düzeyine yaşanıyorsa! Arka planda neden böyle bir değişikliğe ihtiyaç duyulduğu bilinmiyor ancak hafta içinde gelen bir haber izleyiciyi de şaşırtacak bir gelişmeydi.

Üç Kız Kardeş dizisinde beklenmeyen ayrılık, iyi giden dizi için ani oldu! 8

İlk bölümden beri dizinin senaristliğini yapan Betül Yağsağan’ın yerine dizinin senaryosunu artık Nilüfer Özçelik ve Sevgi Yılmaz yazacak. Değişimin sebebi belli değil. Fakat izleyici açısından reytingi iyi giden diziye bu değişikliğin olumsuz yansıma endişesi! İlerleyen süreçte durumu hep birlikte izleyeceğiz.

Bu arada yeni senaristlerden, Nilüfer Özçelik en son Benim Adım Melek dizisinin senaryosunu yazmıştı. Sevgi Yılmaz da, Oğlum ve Çalıkuşu dizilerinde görev almıştı.

Sessiz sedasız bir şekilde ekrandaki varlığını korurken, yavaş yavaş reytinglerde tırmanarak birinci sıraya yerleşti Üç Kız Kardeş. Salı akşamları, uzun süredir birinciliği kimseye bırakmayan Destan dizisini bile geçti. Bakalım önümüzdeki hafta da bu birincilik sürecek mi?