Ana sayfa Dizi Fragmanları Üç Kız Kardeş dizisinde bu sefer dram değil, mutluluk var!

Üç Kız Kardeş dizisinde bu sefer dram değil, mutluluk var!

tarafından ker_def

Kanal D ekranında yayınlanmakta olan Üç Kız Kardeş dizisinin hikayesi çok hızlı bir şekilde ilerliyor ve hayranlar da merakla yeni bölümleri bekliyor. Dizinin 29 Mart Salı akşamı ekrana gelecek olan 6. bölümünde de dram sahnelerinin yanı sıra güzel anlara da şahitlik edeceksiniz.

Reha Özcan’ın canlandırdığı Sadık karakterinin en büyük isteğini Nesrin yerine getiriyor. İclal Aydın’ın canlandırdığı Nesrin, biraz geç de olsa kocasını dileğini yerine getirerek, Metin’e evini açıyor. Metin’i evde gören Sadık çok şaşırıyor ve Metin’e sarılıp artık oğlu olduğunu söylüyor.

Üç Kız Kardeş dizisinde bu sefer dram değil, mutluluk var! 1

Nesrin’in “Bizimle yaşar artık” sözleri de hikayenin umut tarafını güçlendiriyor. Fragmandaki bu sahne bile dizi hayranlarını hem duygulandırdı hem de gözyaşı döktürdü.

Dizide Özgü Kaya’nın canlandırdığı Türkan, büyük bir oyuna kurban gitti. Somer’in, sevgilisi Mine’nin borçlarını kapatmak için yaptığı anlaşmanın şartıydı, Türkan ile evlilik.

Berker Güven’in canlandırdığı Somer karakterinin bu itirafı da yeni bölümde çok konuşulacak. Üç Kız Kardeş yeni bölümüyle Salı 20.00’da Kanal D’de yayınlanacak. Sosyal medyada yorum yapan hayranlar yine çok etkileyici bir bölüm izleyeceklerini belirten mesajlar paylaşıyor.