Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova’nın dedikodu kraliçeleri bakın kimler?

Bir Zamanlar Çukurova’nın dedikodu kraliçeleri bakın kimler?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında yayınlanmakta olan Bir Zamanlar Çukurova dizisinin sezon sonunda final yapması bekleniyor. 140. bölümde biteceğine yönelik bilgiler gelirken, ekip de Adana’da çekimlere devam ediyor. Hikayesi ile milyonları etkileyen dizi, dördüncü sezonunda bile iyi reytingler almayı sürdürüyor.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Yeliz Doğramacılar ile Sibel Taşçıoğlu’nun canlandırdıkları Füsun ve Şermin karakterleri ile çok başarılı performanslar sergiliyor. Hikayenin dedikoducu iki karakteri olarak öne çıkan Füsun ile Şermin’in arasından su sızmıyor..

İki karakteri canlandıran başarılı oyuncular Yeliz Doğramacılar ile Sibel Taşçıoğlu, hayranları da gülümseten sahnelerde yer alıyor. Şermin ile Füsun’un sürekli birbirleri ile mücadele ettiği sahneler de bazen izleyiciler için eğlenceli bile oluyor.

Yeliz Doğramacılar, artık Füsun’un bile Şermin’e tepki gösterdiğine değinirken, Sibel Taşçıoğlu ise iki karakterin de hikayede hatalı davrandıklarını düşünüyor.

Bir Zamanlar Çukurova'nın dedikodu kraliçeleri bakın kimler? 7

Sibel Taşçıoğlu, iki karakteri şu sözlerle anlattı. “Şermin ile Füsun çok yakın arkadaşlar değiller bence. Tamamen ilişkileri çıkar üzerine kurulmuş, ama bir taraftan da yalnız kalmak istemiyorlar. O çevrenin içinde birbirlerine en yakın olan kişiler ikisi. Hakikaten aralarında fesatlık var.”

Birbirleri ile gecinmekte zorlanan bu ikili, birbirlerinden de hiç kopamıyor. Bir Zamanlar Çukurova dizisinin dedikodu kraliçeleri olarak öne çıkan ikilinin ekrandaki atışmaları da izleyicileri gülümsetiyor.

Sibel Taşçıoğlu,dizinin hikayesinde Şermin ile Betül karakterlerinin sürekli bir yere savrulduğunu ve bu iki karakterin sonunu da çok merak ettiğini belirtti.