Ana sayfa Sosyal Medya Kardeşlerim hayranları Harika’ya gıcık oldu ama Gözde Türker’i çok sevdi!

Kardeşlerim hayranları Harika’ya gıcık oldu ama Gözde Türker’i çok sevdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kardeşlerim dizisinde Harika karakterini canlandıran oyuncu Gözde Türker, setten dedikodular paylaştı. Genç oyuncu, hikayede Oğulcan karakterini canlandıran rol arkadaşı Cihan Şimşek hakkında bazı bilgiler verdi.

Cihan’ın sette her yerde ve herkes ile konuşan birisi olduğunu belirten Gözde Türker, “Enerjisi hiç bitmiyor. Bazen sabaha doğru bütün ekip bitmiş oluyor, ama Cihan hala konuşuyor” dedi. Sosyal medya paylaşımları ile de dikkatleri çeken Cihan Şimşek, setin en eğlenceli isimlerinden birisi olduğunu da sergiliyor.

Kardeşlerim hayranları Harika'ya gıcık oldu ama Gözde Türker'i çok sevdi! 7

Sette Berk Ali Çatal’ın düşünceli bir tavır takındığını, Lizge Cömert’in ise sürekli gülümsediğini belirten Gözde Türker, kendisinin ise çalıştığını, bazen de keyif yaptığını ifade etti.

Sokakta yaşadığı diyaloglardan bahseden oyuncu, izleyicilerin Harika karakterine gıcık olmalarına rağmen, kendisini çok sevdiklerini anlattı. Oyuncu, “Çok samimi yaklaşıyorlar, çok severek yaklaşıyorlar” diye konuştu. Sokakta yaşadığı bir anısını da paylaşan oyuncu, şunları söyledi:

“O samimiyet içinde Harika’nın varlığının gerçekliği çıkıyor bazen. Geçenlerde bir tane teyze, torunu ile bizim okulun oraya gelmişti. Tam yanımdan geçecek, tüm dediklerini duydum. Bana bakarak ciddi bir şekilde torununa, ‘bu da gıcık olan çocuk’ deyip geçti. O kadar güldüm ki, insanlar çok tatlı yaklaşıyorlar, bizi de çok seviyorlar.”

1995 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Gözde Türker, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünden mezun oldu. Kardeşlerim dizisiyle birlikte büyük bir hayran kitlesine kavuşan oyuncu hem yetenekleri hem de güzelliği ile dikkatleri çekiyor.