Ana sayfa Sosyal Medya Durdurabilene aşk olsun! Burak Yörük 3 yılda dördüncü dizi başrolünü kaptı!

Durdurabilene aşk olsun! Burak Yörük 3 yılda dördüncü dizi başrolünü kaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2004 yılından bu yana setlerde yer almaya devam eden Burak Yörük, 1995 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Genç yaşına birbirinden farklı ve önemli projeler sığdıran oyuncu, son 3 yıldır da başrollere adını yazdırıyor. 2013 yılında 20 Dakika isimli dizide İlker Aksum, Fırat Çelik ve Tuba Büyüküstün ile birlikte yer alma fırsatı yakalayan genç oyuncu, ayrıca Ben Onu Çok Sevdim ve Dayan Yüreğim dizileri ile de büyük dikkat çekti.

4N1K Yeni Başlangıçlar dizisiyle birlikte başrollere adını yazdırmaya başlayan oyuncu, bu gençlik dizisindeki başarılı çıkışı sayesinde de Baraj dizisinin başrolüne seçildi. 2 sezon süren Baraj dizisinde Tarık karakterini kim unutabilir mi? Her türlü numarayı çeviren ama hikayeyi de sürükleyen isim Tarık’tan başkası değildi. Burak Yörük de böyle farklı duygular sergilemesi gereken karakteri çok başarılı şekilde canlandırdı ve başrolün hakkını verdi.

Durdurabilene aşk olsun! Burak Yörük 3 yılda dördüncü dizi başrolünü kaptı! 7

Baraj dizisinin ardından Aşk Mantık İntikam’da Çınar olarak izlediğimiz oyuncu, geçen Haziran ayında başlayan romantik komedi dizisinin 4 başrol oyuncusundan birisiydi. 28 bölüm boyunca hikayede etkili şekilde yer alan oyuncu, bir süre önce bu diziye veda etmişti.

Burak Yörük, kendisine gelen teklifler arasında bir yaz projesini kabul etti. Kanal D’nin kendi iç yapımı olarak öne çıkan Bir Yaz Dizisi isimli projede, Burak Yörük erkek başrol olarak yerini aldı. Oyuncunun partneri ise İlayda Alişan olarak netleşti.

İki başarılı ve genç oyuncu, yaz dönemini yoğun bir tempoda geçirecek. Burak Yörük, geçen yaz da çalışmıştı ve oyuncu kariyerinde ilerlemeye yaz tatillerini umursamadan devam ediyor.