Ana sayfa Sosyal Medya Camdaki Kız’ın oyuncularından Elçin Sangu’ya güzel sürpriz, sosyal medyadan çıktı!

Camdaki Kız’ın oyuncularından Elçin Sangu’ya güzel sürpriz, sosyal medyadan çıktı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Kanal D ekranlarında Perşembe akşamları yayınlanan Camdaki Kız dizisinin oyuncuları, sette olduğu gibi özel hayatlarında da buluşuyor, zaman geçiriyorlar. Arkadaşlıklarını ilerleten ekipteki oyuncuların, yaz aylarında tatilde de bir araya geldikleri yaptıkları sosyal medya paylaşımlarına yansımıştı.

Dizinin ekibinde yer alan oyuncuların birbirleriyle set dışında da bol bol zaman geçirmeleri, enerjilerinin tutması, Camdaki Kız’ın başarısına da yansıyor. Dizinin oyuncuları arasındaki bu arkadaşlık bağı giderek kuvvetlenirken, fırsat buldukça çeşitli etkinlikler için de bir araya geliyorlar.

Son olarak Burcu Biricik’in de sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla, dizinin iki usta ismi Devrim Yakut ve Tamer Levent’in de dahil olduğu bir grup oyuncunun, Zorlu PSM’de sahnelenen yeni bir müzikali izlemek için bir araya geldikleri görüldü.

Dizinin oyuncularından Enis Arıkan, Burcu Biricik ve Merve Polat ile birlikte, Camdaki Kız’ın yönetmeni Nadim Güç’ün de aralarında bulunduğu ekip, birlikte müzikali izleyerek bir de poz verdiler bu özel akşam için.

Camdaki Kız'ın oyuncularından Elçin Sangu'ya güzel sürpriz, sosyal medyadan çıktı! 9

Elçin Sangu ve Hayko Cepkin’in başrolünde yer aldıkları ‘Jekyll & Hyde’ müzikalinin ilk gösterimi, 23 Ekim Pazar günü yapıldı. Tanıtımları ile büyük ilgi gören müzikalin ilk gün izleyenleri arasında Camdaki Kız’ın oyuncuları da vardı.

Camdaki Kız'ın oyuncularından Elçin Sangu'ya güzel sürpriz, sosyal medyadan çıktı! 10

Burcu Biricik, ilk gösterim heyecanını sosyal medyadan hayranlarıyla paylaşırken, oyuncu meslektaşları Elçin Sangu’ya da güzel bir sürpriz yapmış oldular. Aynı zamanda müzikalde yer alan oyunculardan Umut Kurt, Hayko Cepkin’i de etiketlemeyi ihmal etmedi Burcu Biricik…

Camdaki Kız'ın oyuncularından Elçin Sangu'ya güzel sürpriz, sosyal medyadan çıktı! 11

Robert Louis Stevenson’ın klasik gerilim romanından uyarlanan dünyaca ünlü ‘Jekyll & Hyde’ müzikali, Antre Production yapımıyla çarpıcı bir prodüksiyon ve muhteşem bir kadro ile Türkiye’de sahnelendi.

Tek bedende iki farklı kişiyi canlandırması ile dikkatleri çeken Hayko Cepkin, iddiasını ortaya koydu. Elçin Sangu da yılın başlarında tiyatro sahnesine bir başka oyun ile çıkmıştı. Şimdi ise yep yeni bir müzikal ile yeniden sahnede yer alan ünlü oyuncu, performansı ile hayranlarını yine şaşırtmadı.

Babası için yeni bir tedavi arayışındaki Dr. Jekyll’ı canlandırarak oyuna başlayan Hayko Cepkin, müzikalin ilerleyen dakikalarında ‘Mr. Hyde’ kimliğine büründü. İhtişamlı bir orkestra eşliğinde sahnelenen oyunda Cepkin, bir yandan müzikale özel hazırlanan şarkıları seslendirirken diğer yandan oyunculuğuyla göz doldurdu.

Hayko Cepkin, Elçin Sangu’nun yanı sıra müzikalde; Nermin Koçak, Umut Kurt, Cenk Bıyık ve Fatih Al gibi isimler de bulunuyor.

Müzikal sahnede 45 kişilik dev bir ekip tarafından sergilendi. Kostümleri, dekorları, müzikleri, dans performanslarıyla yılın oyunu olmaya aday ‘Jekyll & Hyde: Bir Broadway Müzikali’ etkileyici bir başlangıç yaptı.