Ana sayfa Dizi Fragmanları Bir Peri Masalı dizisi tamam mı yoksa devam mı sınavına çıkıyor!

Bir Peri Masalı dizisi tamam mı yoksa devam mı sınavına çıkıyor!

tarafından ker_def

Bir Peri Masalı dizisi çok iddialı bir tanıtım kampanyası ile sunulmasına rağmen, izleyicilerden yeterince ilgi görmeyen dizilerden biriis oldu. Alina Boz ile Tarık Emir Tekin’ni başrollerinde yer aldığı dizinin reytinglerinin kötü gelmesi, üzüntü vericiydi.

Şimdiye kadar 4 bölümü yayınlanan Bir Peri Masalı dizisinde beşinci yeni bölüm 26 Ekim Çarşamba günü yayınlanacak. Şayet reytingler düşük gelmeye devam eder ise Fox TV’nin final kararı vermesi bekleniyor. Eğer reytinglerde olumlu bir yüksiliş gözlenir ise diziye biraz daha süre tanınabilir.

Peki 5. yeni bölümde neler olacak? İşte tüm detaylar: Bige’yi ifşa etmeleri hem Zeynep, hem de Neslihan ve Harika için ters teper. Onur, Bige ile daha da yakınlaşırken, Neslihan başta olmak üzere ailedeki herkese karşı sert bir tavır alır ve hepsini şirketten uzaklaştırır.

Melis tarafından reddedilen Zafer ise Melis ile Zeynep arasındaki bağı çözmek konusunda kararlıdır. Ulaştığı bilgiler ile Zeynep’le yüzleştiğinde ise Zeynep’in yapması gereken önemli bir seçimi olacaktır.