Ana sayfa Sosyal Medya Ekran yolculuğuna yeni başlayan Sipahi dizisinin Pınar Deniz için iki anlamı var!..

Ekran yolculuğuna yeni başlayan Sipahi dizisinin Pınar Deniz için iki anlamı var!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-  Yargı dizisinin yıldızı Pınar Deniz bir süredir meslektaşı Kaan Yıldırım ile aşk yaşıyor. Çift hakkında geçtiğimiz günlerde magazin basınında ayrıldıkları yönünde haberler yer almış ancak Kaan Yıldırım kısa süre içinde yaptığı açıklamayla çıkan haberleri yalanlayarak, birlikte mutlu olduklarını belirtmişti.

Kaan Yıldırım, bir süredir tanıtımlarıyla adından söz ettiren Sipahi dizisinde başrolde yer alıyor. Sipahi, 12 Aralık pazartesi akşamı Show TV ekranında ekran yolculuğuna başladı.

Pınar Deniz’de sevgilisinin yeni dizi heyecanına ortak oldu ve sosyal medyada yaptığı paylaşımla Yıldırım’a destek verdi. Pınar Deniz paylaşımında Yargı dizisinde birlikte rol aldığı, dizide ‘Hakim Neva’ karakterine hayat veren eski rol arkadaşı Başak Gümülcinelioğlu’nu da unutmadı.

Ekran yolculuğuna yeni başlayan Sipahi dizisinin Pınar Deniz için iki anlamı var!.. 7

Başak Gümülcinelioglu  geçtiğimiz sezon ölerek Yargı dizisine veda etmişti. Oyuncu Sipahi’de ‘Ezgi’ adından etkili bir kadın karakteri canlandırıyor. Pınar Deniz paylaşımıyla hem eski rol arkadaşına hem de Kaan Yıldırım’ın heyecanına ortak oldu.

Kaan Yıldırm’a başrolde Özge Gürel ve Kerem Alışık’ın eşlik ettiği Sipahi dizisi, Milli İstihbarat Teşkilatı’nın operasyonlarını anlatan hikayelerle dolu bir proje olarak dikkatleri çekiyor.

Sipahi’nin güçlü oyuncu kadrosunda şu isimler bulunuyor: Sinan Tuzcu, Başak Gümülcinelioğlu, Erkan Bektas, Nurettin Sönmez, Çağdaş Onur Öztürk, Serhat Nalbantoğlu, Emre Bulut, Gözde Okur, Elit Andaç Çam, Zeynep Oymak, Berrin Arısoy, İsmail Düvenci ve Selçuk Borak.