Ana sayfa Dizi Haberleri Kuş Uçuşu ve Zeytin Ağacı dizilerinin minik yıldızı, şimdi de Fox TV’nin çok iddialı dizisine başrol oldu!

Kuş Uçuşu ve Zeytin Ağacı dizilerinin minik yıldızı, şimdi de Fox TV’nin çok iddialı dizisine başrol oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında yakın bir zaman içinde izleyicilerle buluşacak olan Taçsız Prenses isimli yeni bir dram dizisi izleyeceksiniz. Tanıtımları yapılmakta olan dizinin başrolünde bir çocuk oyuncu bulunuyor. Elif Kurtaran’dan bahsediyoruz. Masal isimli karakteri canlandıran Elif Kurtaran’ı dizi izleyicileri aslında önemli projelerden iyi tanıyor.

Sol Yanım isimli dizideki Maya karakteri ile 2021 yılında izleyicilerle ilk kez buluşan Elif Kurtaran ardından da Annemizi Saklarken isimli dizideki Pelin karakteri ile ilgi gördü. 2022 yılına damga vuran iki dijital dizide yine aynı çocuk oyuncuyu görebilirsiniz.

Netflix’te yayınlanan Kuş Uçuşu dizisindeki Melisa karakterini de büyük ilgi çeken Zeytin Ağacı dizisinde Tuba Büyüküstün’ün canlandırdığı Ada karakterinin çocukluk halini de Elif Kurtaran canlandırdı. Şimdi de minik yıldızı Fox TV’nin Taçsız Prenses isimli dizinin başrolünde izleyeceksiniz.

Kuş Uçuşu ve Zeytin Ağacı dizilerinin minik yıldızı, şimdi de Fox TV'nin çok iddialı dizisine başrol oldu! 7

İsmail Hacıoğlu, Sümeyye Aydoğan, Tolga Tekin, Seda Akman, Mustafa Kırantepe, Feride Çetin, Merve Bulut ve Merve Şen gibi önemli oyuncularla birlikte minik yıldız Elif Kurtaran da bu dizinin önemli bir parçası olacak.

Annesi Şirin’in masalları ile büyüyen Masal karakteri, annesinin hastaneye kaldırılması ile sokakta yalnız başına kalacak ve yaşamak için her türlü kötülüğü yapabilecek birisine dönüşecek. Ancak Masal karakterini içine düştüğü bu zorlu durumdan Evgin isimli bir öğretmen kurtaracak.

İsmail Hacıoğlu’nun Evgin karakteri ile yeniden setlere dönüş yapacağı Taçsız Prenses dizisi, minik oyuncu Elif Kurtaran’ın hikayenin merkezinde yer alması nedeniyle, çok dikkat çekmesini sağlayacak gibi gözüküyor.

Taçsız Prenses dizisinin hikayesi şöyle: Hayatı boyunca hayalperest annesi Şirin’in (Feride Çetin) masallarıyla büyüyen Masal (Elif Kurtaran), annesinin kalp hastalığı nedeniyle hastaneye kaldırılmasıyla soğuk ve gerçekçi bir dünyanın içine hapsolur ve alabildiğine yırtıcı, hırçın, her kötülüğü yapabilecek bir kıza dönüşür.

Masal’ın ilk destek göreceği kişi öğretmeni Evgin (İsmail Hacıoğlu) olurken işler zamanla herkes için tersine dönecektir. Kahramanımız Masal yolculuğu boyunca, bir yandan kendi masalını ararken bir yandan da hikayenin diğer kahramanlarının yarım kalmış masallarını tek tek tamamlayacak ve bu yolculukta Masal’ın en yakını ise yanından ayrılmayan köpeği Köfte olacaktır…